Jan 25, 2016

Design Murah!!!

KERTAS LEKAT

Hai... ok sekarang cci cci ade buat promosi tuk design sahaja mana yang berminat nak tempah design dari cci boleh email cci di ccicutewm@gmail.com or wassap cci ke 012 5318894 selepas harga ni cci akan kembalikan ke harga normal. ^_^ tq guys...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jan 12, 2016

Doodle Wedding:Scooter



Hai.... pekabar... sihat ke... ^_^
Scooter... hermmm.. sape penah bw scooter or vespa... cci pernah bawa... best gilee...lajuuuuu....dalam banyak-banyak kenderaan antik paling cci teruja tengok mcm kereta Katak tu... alaaa panggil ape ek kereta tu tetiba amnesiaa... hahahaha... 

ok lah... untuk wedding doodle kat atas tu ditempah oleh kastemer cci.. maybe tuk letak pd design kastemer dia kot.. hehehe... anyway.. tq so much bro... nnti order lagi ye.. hehehe... tq bery...bery..much.....

berminat nak order doodle HANYA RM50 Sepasang
boleh EMAIL ke ccicutewm@gmail.com orwassap ke 012 5318894


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign