Dec 31, 2011

a z a m b a r u

comey x sayer.....

Dengan membaca bismillah........ dan salam semua pada malam ini bermulalah kita masok ke tahun baru iaitu 2012 ^_^ so pada cci.. cci telah pon mengupgreadkan dolly cci ke arah yang lebih berjaya... ^_^ cantik x baju dia..muehehe...sejak entry yg baru cci buat baju baru dan rupa baru...perasan x.. ^_^ ehehe...alaaa sempene masok Tahun Baru la katakan....cci nak gak 1 perubahan pd dolly cci ye x..muehehe... ^_^ so dengan Rasminya...mula esok rupa dolly cci akan kekal pd rupa dan stail yg baru ni...muehehe...dan juga cci nak bg dolly yang bertuah ni pada cik Ayuni... ^_^ sbb beliau sudi Backlinkkan Feebies cci dan sudi wat entry tuk cci...cci harap cik Ayuni terima la ia seadanya dan jagalah ia dengan baik skali tau... ^_^

Oklah...tu jerk yg cci nak kongsikan bersama...bye...wassalam.... ^_^ kita berjumpa agi di entry yg akn datang...ehehe... ^_^ sebelum tu jom kita terjah blog cik Ayuni ni ek...


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

p u t r i

Salam semua....wah!!dlm 1 hari banyak plak cci hupdate blog ni weyyy.. ^_^ ok2... dolly kali ni cci nak bagi pada cik Putri yang comey tu.. ehehe...bkn ape sebagai tanda terima kasih cci pada putri sbb sudi review blog cci... cci harap putri dpt le terima dolly yg x berapa comey ni ^_^ ekeke... korang g la singgah2 blog dia...
Pada putri tq..tq.. kalo korang nak tgk klik Cni TERJAHH..

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Dec 30, 2011

t i d o

Penatnyer......

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Dec 25, 2011

Yusnisah Template Design


Full Template

Header

Badge

Signature
salam sume....pe kabor..sehat ke...^_^ ok cci trus citer pasal design yg vouge lg meletop ni k.. ^_^
Design ni cci bekerjasama ngan arif iaitu design direka sepenuhnyer oleh cci dan arif master dlm coding2 ni..kalo cci yg buat x tau la ape jd..muahahah..syian budak tu kene tdo lambat.. :P tp hasilnyer amat berpuashati...kan...arif kan..kan... :P dan enjoy jerk wat design ni...
ok meh cni cci citer tentang template ni... Pihak YMYonline Galerry (Homemade Chocolate yg Vouge d Vass) beliau mahukan sesuatu design ala2 english style dan vintage bertemakan pink dan puple lavendar, header berlatar belakang Dolly Paper, Bunga Ros dan Diamond....so cci tunjuk draft design pada beliau...beliau terus setuju sambil melompat-melompat * tipu k :P bagaimana pon tq so much pada Yusnisah Tokey Blog tu punya dan Arif *walaupon kita baru kenal ahaks.. :P tq pd WLA dan hasilnyer walahhh.....!! Festime cci terima design blog yg camni... weee~~~~...cantik x.. ^_^ cantik x.. :P

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Dec 20, 2011

c i n t a k r i s t a l

cinta ibarat kristal yg mudah rapuh kalo x dijaga dengan baik...malah akan menjadi lebih parah lagi kalo terlalu ikutkan hati.. ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

f r e e b i e s f u r r y

hai pa habaq semua..sehat2 ka....op..op..jgn scroll dulu...amboi mentang2 la freebies yg cute mute ni...baca la dulu ehehehe...kowang da mkn ka..kalo blum p mkn dulu naaa....x lariknyer freebies ni.. :)
ehehehe......

Ok kalo sume dah dok tunggu pa lg..SERANNNGGGGGG... ehehehe..
kalo da amik tu harap sangat tolong backlink skali k...

sebelum tu KLIK cni dulu...

http://3.bp.blogspot.com/-I4S5WZmN-pk/TrdyuebTtPI/AAAAAAAAAuo/bkF-9RD38qo/s200/tupai.png
http://2.bp.blogspot.com/-bvSbMd-NczA/Trdyv32pKyI/AAAAAAAAAuw/davAZC_-66Y/s200/musang.png

http://2.bp.blogspot.com/-DU_e2p_55KI/TrdyxP6FjXI/AAAAAAAAAu4/2IJ3-42aLZA/s200/kelabu.png
http://4.bp.blogspot.com/-I4PXp_RJmJs/TrdyyWzaRuI/AAAAAAAAAvA/aap-QEwX5Zc/s200/hijau.png

http://3.bp.blogspot.com/-A6TW_rpABgo/Trdy18UYLUI/AAAAAAAAAvI/DPOpW1F_uNM/s200/putih.png
http://1.bp.blogspot.com/-Y2cy1goJAgI/Trdy5rfQ7zI/AAAAAAAAAvQ/GwuEIJa2wVU/s200/kunin.png

http://3.bp.blogspot.com/-_JdIq53W15w/Trdy6s5I4vI/AAAAAAAAAvU/fhJ36wuv96E/s200/biru.png
http://2.bp.blogspot.com/-387bcKY-_lM/Trdy7-RfN5I/AAAAAAAAAvg/Yq0e2Mt1S6I/s200/oren.png

http://3.bp.blogspot.com/-NZRNHuRy_aM/Trdy8wO7SqI/AAAAAAAAAvo/0M8YtFNNcaA/s200/puple.png
Jangan lupa komen bila da amik yerk.. ^_^ tqqq....



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

f r e e b i e s d o o d l e

hai..hai...kowang happy x...cci lagi happy....sebab ape tau...sebab cci nak bg freebies kat kowang..kalo boleykan cci minta tolong sesangat kat sume kwan-kawan yg cci sayang ni tolong kreditkan doodle ni pada cci (betol ke ayat aku neh!!!ahaks...)
doodle kali ni cci lukis td..tgh dok bowinkkan...asik dolly jerk..kali nk cci nk wat doodle lak... ^_^ jeng..jeng...
terima lah doodle yg tembam....







comey x..comey x..ade x mcm cci...ahaks...cci pon kowang x penah tgk...hahaha...ok2..minta tolong lagi skali ek..pls kreditkan tuk cci..hargailah usaha cci ni....sbb buat freebies ni tuk kowang.. ^_^ da amik g tau ek... ^_^ babai..wassalam...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

m u g f r e e b i e s

wah!!freebies agi...meh le...meh le...amik...ehhee...sekang ni design rehat jap nak ceria meriakan pala otak yg tgh ponin ni hah!!tolong sape2 picit sat aihh.. :P rasanyer ni le yg kowang sume tunggu-tunggukan...almaklumlah freebies...ehehe..tengah baik ati neh..nak bg free...ekeke...

kali ni freebies cci wat mug kawai...comey x...cute gilerkan..so kowang pilih-pilihlah mana yang berkenan dihati tu..tuk letak kat entry ke...side bar ke..ape ke...ehehe...
jom amik...jom ar..jgn memalu..
kalu memalu x dpt...hahaha.. :P

kalo rasa jari tu x penat nak taip wat le backlink tuk cci ni heayy...ehehe
kalo x rajin x pe ler...nak majuk ler...eceh!!da tua-tua pon nak majuk
buruq bebenor ngupeynyerr....hahhaha..tp still cute tau.. :) pasan toi aku neh!!!wachaaaa... ^_^
jgn lp komen ek.. ^_^ peace wassalam...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Freebies Cute Icon

Assalammualaikum...
Tiba-tiba teringat cam nak bg freegift jerk...ehehe...
Ok2...kali ni cci nak bg freegift icon tuk kowang k....kowang pilihlah mana yg kowang nak.. ^_^
Kita Enjoyyyyy,,,,








Lagi satu cci harap sangat lepas da ambil cute Icon neh...tolong lah backlink skali yerk...kalo x sudi x pe lah..
cci ok jerk....kan...kan...kan..kaaaaaaaaaaaaaannnn...ehhee... ^_^ 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Freebies Salam

hai kowang semua....wah..sejak 2 menjak ni..cci cam rasa baik hati jerk kan...banyak plak freebies cci bg pada kowang..kan..kan...kan...ehehe....

ok ni freebies sambut salam pada kengkawan yg dtg ke blog kowang... ^_^ ske x..comey x..ape??x comey...pd yang kata x comey tu jgn amik....x pon cci babap sowang2..hahahha....

sebelum amik tu kowang klik cni dulu ek.. ^_^


haaa...da abis klik..baru amik ek... ^_^ tq so much pada yg klik2 tu ek...so ni la hadiahnyer tuk korang.. ^_^ ehehhe.....

pe lagi jom lah amik.... SERANGGGGGGG.......

http://4.bp.blogspot.com/-UYk7VesFnnY/TrmmBtFVgLI/AAAAAAAAAzE/f9kQZKqhWRU/s200/salam5.png
http://1.bp.blogspot.com/-P799kRaGTN8/TrmmCSXaL3I/AAAAAAAAAzI/t0mDIGwPSsw/s200/salam4.png

http://1.bp.blogspot.com/-mWmy8S5IN_4/TrmmDL5-pwI/AAAAAAAAAzU/5msqvMMtw0s/s200/salam3.png
http://4.bp.blogspot.com/-IBP6jMLA2uk/TrmmFWSrMHI/AAAAAAAAAzc/AHNV3CXEyv8/s200/salam2.png

http://2.bp.blogspot.com/-4UNjze3lEeU/TrmmGR4c09I/AAAAAAAAAzg/AxKhUktGEig/s200/salam1.png

Kalo kowang rajin atau x penat jari kowang nak taip...tolong lah backlink skali ek...cci tau..ade yang amik...tp x mo backlink kan.... so sad.... :( emo jap...eheh.... ok2...sila..sila... da amik sila komen k..

bye... wassalam...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Freebies Evil

hai sume..kowang pe kabar...sehat ke...da makan...da minum...da uk..uk..uk...berak (hahaha...x senonoh toi cci ni.. :P) ok,..ok..korang pasan x tajuk tu...freebies EVIL...wah!!jahatnyer kan.... :P cci saje nak wat tuk kowang sume...da lepaskan tension jap...eehehe...tu yg bg freebies EVIL tu....EVIL..tp comey...waahahah....takut x..takut x..mesti la x kan....
ok..cci pon x mo citer pepanjang..bkn korang baca pon...ahahha...so tunggu pa lagi...
SERANGGGG..... 









nnti jgn la lp komen ek..bila da amik tu..ehehhe...nak tau gak kowang tu jahat ke x...wahh!!!..hahah... k wassalam... kalo sudi backlink..backlink la ek.. :P

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign