Jan 12, 2012

d o d o l b i r u m e r a h


for amalina

salam...bertemu kembali.. ^_^ ok..ni plak art trade tuk amalina yg comey tu...beliau nak doll pakai baju kale merah dan biru... comey x..muehehe.. *perasan :P korang nak tgk x dodol dr amalina jom..jomm....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
for me ^_^

ni dia... i likeeee.... ^_^ ala2 princes agi... ^_^ cute kan.. cam ank patung nak dok atas kek tu.. ^_^ tq amalina cci ske sangat tau...tq so much.. 

::TERJAH:: 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

4 comments:

alif ismail said...

alolo comeynye princess nih... huhu.. thanks kak, insyaallah alif akan dapat result yang OK ...huhu..

p/s: sempat lagi online kat KLsentral nih...

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

heee~ thanks cci ^_^ heee~ happy cci suka ^_^ lagi happy dapat dodol comel dari cci ^_^

Ckin Kembaq said...

comel sangat.. ^_^

Ieda AlHabsyi said...

comelllll! :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign