Jan 11, 2012

d p t d o d o l y g c u t e


salam sume...nampak x.... nak tanya agi sekali nampak x...comey x....comey xxxxxx.... comey kan...muehehe.... ni doodle art trade dari aliff c lesung pipit tu... ^_^ comey cam tuannyer jugak..muehehehe... *puji lelebey plak...wahahah cci dpt doodle ni dr aliff sebb cci bg dolly pada beliau... sampai nangis2 hentak kaki nak dolly dr cci... so cci pon wat kan la tuk beliau...dan cci dpt tahu yang aliff da nak exam...cci doakan semoga maju jaya dlm exam tu nnti... dan terima kasih jugak kerana dolly cci buatkan aliff gumbiraaa.... ^_^ muehehe... *bangga kejap :P
tq aliff.... korang nak tgk dolly yg cci bg pd aliff x.. meh tgk cni.. LINK
da tgk..so ape lagi jom ke blog beliau...



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

4 comments:

orycandy said...

wahhhhh dahsyatnyeee....doodle ni^O^

alif ismail said...

sama2 kasih kak cci.... alif gembira sgt dpt dolly akak tu tau... dan alif dah letak dalam list doodle trade alif... nextime kite tukar lagi heh kek..huhu..

CCICute Design said...

ory: dasatkan...mata dia tu...unik.. ^_^


Aliff: terharu kejap.. sobs..sobs.. ^_^ boley jerk..kasi tau nnti.. ehehe ^_^

Alieff said...

salam, sis cci!
alieff tag kamu untuk satu contest. hope dapat respon kat blog ya. tq :D

Link:
http://alieff.com/peraduan-blog-tercantik/

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign