Jan 15, 2012

JOM JOIN:- ADORE YOUR ARTS (PART1)


Salam sume... nampak x banner tu.. ^_^ cci nak war-warkan segmen ni..hope korang leh join..rugi x join k.. ^_^ ni cci copy paste syarat-syaratnyer dari blog fiza


Tujuan utama segmen ni untuk memperkenalkan/mempromote ahli ahli seni group WLA [WeLoveArts] di samping memperkembangkan bakat yang ada. Dan diharapkan mendapat sokongan dari korang semua.Yang menariknya segmen ni menggabungkan pelbagaikan jenis arts yang akan dijadikan sebagai hadiah kepada blogger yang bertuah.

Ada vector potrait,vector cartoon,karikatur potrait,header flash,doodle,dolly,doodle BFF,vector T shirt dan macam macam lagi.Penyumbang untuk minggu pertama ni adalah Nurdani master of excel.Sumbangan dani adalah  karikatur macam kat bawah ni.
Dani menghasilkan seni nya hanya dengan gunakan microsoft excel.Hebat tak hebat tu??Mestilah hebat! Kalau nak belajar seni guna excel,boleh ke blog Dani.Dani jugak ada mengambil tempahan doodle,vector dan karikatur.Nak tengok hasil seni dani click sini>>Blog Nurdani

Pencinta seni ke-2 adalah DiDi merupakan orang kuat Group WLA[WeLoveArts].Sumbangan DiDi untuk minggu ni adalah vector potrait macam kat bawah ni.
DiDi memang berbakat buat vector gunakan Adobe Illustrator dan Adobe Photoshop untuk hasilkan vector kat atas ni.Kemas dan  menarik! Didi juga meminati photography.Kalau nak tengok hasil kerja DD boleh ke tumblr Didi dan boleh tanya apa apa tentang seni pada DiDi.Memang tak kedekut ilmu.Kenali DiDi>>tumblr DiDi

Yang ketiga pulak,Azhunk yang masih bersekolah tapi hebat dalam seni ni.Hebat dalam menvector,mendoodle dan mendesign blog template.Apa yang nak disumbangkan dalam segmen untuk minggu ni adalah doodle BFF ni.

Budak sekolah zaman sekarang dah pandai explore photoshop dah kira hebat tu.Kalau nak tengok hasil kerja dia yang lain.Korang boleh terjah blog Azhunk.Click sini>>Blog Azhunk

Yang terakhir menyumbangkan hasil seni adalah Fiza sendiri.Korang sedia maklum yang Fiza sekarang dok menvector je kan.So,Fiza akan sumbangkan vector untuk segmen ni.Dan ini salah satu hasil kerja Fiza.
Dah kenali pencinta seni yang hebat hebat ni.Korang kenalah bagi sokongan dengan join segmen ni bagi menaikkan semangat kami dalam menghasilkan kerya seni ni.Kalau korang mahukan vector,karikatur dan doodle gambar korang.Korang kenalah join Segmen ni.Apa yang perlu korang buat mudah je.

Syarat
-Buat satu entry yang bertajuk"Segmen:Adore Your Arts Part I"
-Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini.
-di alu alukan men'follow'  ke semua blog pencinta seni yang menyumbangkan hasil kerja tanda sokongan kepada mereka.[tiada paksaan]
-Letak satu gambar [originality dari korang]yang korang rasa boleh menggambarkan seni dan gambar tersebut  tidak melibatkan manusia
[cth:gambar pemandangan atau objek-Gambar boleh di edit untuk penambahan effect seperti lomo dan sebagainya.Tulisan tidak dibenarkan kecuali watermark]
-Publish entry dan letakkan link entry post korang di kotak komen entry ini tanpa meletakkanhttp:// dan www.
*patuhi syarat di atas jika mahu menang ^_^
Pemilihan pemenang
-Setelah tamat tempoh segmen,semua gambar  akan diadili oleh ahli WLA.
-4 gambar yang menarik dan berseni akan dipilih sebagai pemenang.

Tempoh segmen
15Jan 2012>>>22Jan 2012[jam 11:59pm]

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

2 comments:

Hadi Marosadee 히스 said...

cci biler??? hoho,,, saya xlayakk,, xberseniii .. hahaha

2EV1 said...

wow ! menarik :) good luck ^^,

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign