Jan 13, 2012

s p e c

For Myra

salam sume..jumpa lagi kita...banyak tul entry kali ni..muahahha... ^_^ takut x sempat nnti... ^_^.. ok kali ni dolly art trade tuk myra dr warga WLA dan kesemua art trade yg cci terima dari pencinta seni iaitu FB WLA (we love arts) group ...ko kalo nak join leh klik cni LINK mmg happening group tu..sume x lokek ilmu tau.... rugi u kalo korang x join.. ^_^ ehehe..ok2..art trade ni cci wat pakai spec dbb kebanyakkan dodle dr myra ni sume pakai spec k...comey n cute gitu... cci ske sangat... ^_^ nak tgk x doodle beliau jom tgk...

-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
Ni dia comey kan...tp kali ni si comey ni x pakai spec..sebab dia pakai lens.. ^_^

For me ^_^

tq so much myra cci ske sangat...cute  sesangat...tq..tq...

::TERJAH:: 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

4 comments:

Original CikTeddy said...

lawa giler lorh..huhu

syafiqakarim said...

cun woaaa

CCICute Design said...

cikteddy dan syafia sape yg lawa dan cun tu ek.. cci ker..muehehhe... fuh...bangganyer... :P

myra azraff said...

trimas kak cci..
dudel akak pun comel sangattt^^
hehe

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign