Jan 17, 2012

Segmen Senarai Blog Comel

klik banner tuk join



1-Copy header diatas dan linkkan keblog yuyue
2-Tak payah follow,just klik --> SINI  kalau nak tahu apa,klik la..bukan churp2 yer :)
3-dah siap,tinggalkan link segmen kat komen entry ni

Segmen ni akan TUTUP pada esok hari,xkesah la ramai ke tak..yuyue just nak kumpul blogger yang blognya comel2..offer blog korang sendiri lagi bagus,dan tagkan seberapa ramai blogger yang korang rasa blog dye lawa :)


hai sume...nampak x banner kat atas tu.. ^_^ muehehe.. cci nak join segmen senarai blog comey... *comey ke blog aku neh...muehehe... pada tuan tanah segmen tu.. cci ske tgk blog awak...cute dan simple jerk... header dia pon comey sangat... ske cci tgk.. ^_^ *bkn bodek k... ^_^.. so harap2 terpilih la ek... ^_^ 

 cci nak tag x kira gak..muehehe....


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

5 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

thanks tag fiza kak

merahitujambu said...

terima kasih blog cci comel

tiaLAURENN said...

hi . tak sia sia join . blog anda kiut miut . nak cubit bolehh , hehe bw~ . follow~

alif ismail said...

wah...nama alif telah ditagged disini..???? huhu... thanks ye kak...

hum... nak join jugak tapi kekangan masa...

2EV1 said...

Ash datang dan singgah dari segmen yang sama :)

visit mine ? ^_^(Y)

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2012/01/segmen-senarai-blog-comel.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign