Jan 28, 2012

Special Entry: Cenderahati untuk Dijual

Salam semua... ni adalah stiky note (kertas kuning) scroll ke bawah tuk entry yg terbaru ^_^




da siap print.. cantik tau warnna dia...puas hati sesangat... ^_^ nak tgk lagi..
leh klik Cni
::TERJAH::


Pada yang berminat nak jadi member cci anda boleh beli Member Card ni dari cci 
ID Card / Member Card
Front Side
RM15 (Tanpa Postage)


Back Side


Mouse Pad RM35 (tanpa postage) 

Car Sign RM25 (tanpa postage)
Mug RM30 (tanpa postage)
Kartun Leh pilih dr blog ni dan perkataan boleh request





Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya: 0125453660 (ina)
atau email saya ke ccicutewm@gmail.com

Cara pembayaran boleh bank in ke acc saya:
Maybank


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

10 comments:

alif ismail said...

salam...wow...kencangnye bisness akak.... nak jadi share partner leh ke..??? huhuhuhu...

CCICute Design said...

jd share...muehehe.... tunggu akak buka kedai dulu... :P

keri ikhwan said...

wow.. cantiknya... fuh, makin maju la skang nih

QasehSuci said...

comelnya...huhhu...nak mouse pad tu cmne rnk ordeR???

alif ismail said...

salam..

ye, alif lukis bunga2 tu pakai Ai. baru je pandai guna Ai kak oi...

mesh tone tu susah sgt nak control kak... ade petua..???

CCICute Design said...

ma kasih dong pada semuanya... ^_^

Ckin Kembaq said...

wah..siap bisns lagi..terbaikk.. ^_^

alif ismail said...

terima kasih kak cci...alif baru je belajar buat templet...tak sehebat dah segah design2 akak..huhuhu...

mana yang kurang sila tegur alif ye...

Rossy Brown. said...

comel la kak! :)) hehe. doodle pun comel. huhu ~ nanti saya tempah bila cikgu saya birthday. :) boleh tak? hehe.

CCICute Design said...

boley jer... ^_^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign