Mar 17, 2012

Art-Trade: D o o d l e M e y a

 
Salam sume... muehhe... korang nampak x doodle kat atas tu agak2 ade rupa cci x..ekeke... mesti ar ade kan..kan..kan..ekeke... cute sangat ma ceh meya sudi art trade untuk cci.. nnti cci balas lik ek... ^_^ ske doodle dr hasil tangan meya sume comel2....kalo x korang caya korang g tgk blog beliau sendiri sebelum tu meh cni cci mau kasi review blog meya.. ^_^

Ni header Meya
 Ok nampak x header tu.. comelkan..blog dia pon comey sangat..ske cci tgk...pastu blog dia kemas sangat kalo nak dibandingkan blog cci ni.hermmm ntah hape2 je rasa.. *tersa masih agi tersusun ^_^ kalo korang nak tau meya baru je umur 19thn muda agi da tau bab2 blog neh..cci plak da tua2 br tau..harharhar... =_=" memalukan jer..hahhaa... ok sambung lik..meya berasal dr Terengganu.. Ganu Weyyy... muehehe... org nyer comey tau...kecik2 je..cam nak picit2 pipi dia...hahah.. *jgn mara aaa... ^_^ kalo korang nak tempah doodle dr beliau pon boleh tau.. jom terjah


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

1 comments:

Meya Lolipop ♥ said...

hee terima kasih akak sudi review blog meya . hee picit-2 pipi akak dan anak akak yg comel cam mak dia jugak :)

Peace ! Senyum sokmo ^.^V

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign