Mar 20, 2012

KEPUTUSAN: HEADER YANG KEBABOM



Salam semua.... korang mesti berdebar-debar tunggu keputusannyakan.. ehehe... ok..cci pon x mo buang masa n membebel panjang... ni nama pemenangnye ek.. ^_^





-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
letih ke scroll la lagi.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hahhaa... buli sungguh cci ni... ^_^
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Taraaa ni la pemenangnyer.... TAHNIAH......TAHNIAH!!!


PERTAMA

merahitujambu
sebab ape cci pilih header beliau sebagai header yang  kebabom sebab sesiapa yang masok ke blog beliau bila tgk je header tu mesti da tau ape maksudnyakan... melalui doodle je kita dapat sampaikan ape yg tersirat so pada copymeoww..meoww.. jgn sesekali jd cam tangan tu k....dan kartun MIJ memang cute dan comey dan ++++ tahniah MIJ



KEDUA

yang ni pula cci pilih header dia sebab tagline pada header beliau perlukan lebih pembaca di blog beliau dari mengaut folower.... ye lah kalo kita upkan entry yang panjang lebar sapa la yang nak baca kalo asik nakkan folower je kan... folower beribu riban tp x dek pon sapa yang nak baca.... *sory jgn terasa pd yang terasa ini pendapat cci je tau... ^_^ ampunnn.... doodle beliau jugak sume comey2 tau..  TAHNIAH...TAHNIAH... afina


KETIGA

yang ni pulak cci pilih header dia sbb warna dia... bila kita buka jer blog beliau terus mata tertumpu pada header beliau.. walaupon simple tp sbb font dan warna mata terus tertumpu disitu dan minat membaca pon timbul... dalam blog beliau ni banyak sangat info2....
TAHNIAH...TAHNIAH.....!!!


So pada pemenang jgn lp email alamat pada cci tuk hadiahnyer.. ^_^
ccicutewm@gmail.com

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

12 comments:

mn6bil said...

bahahahahahaha!!!!
no 3 kud???gile hebat!!!
huhuhu..time kaseh byk2!!!
bhagia plak malam2 nie^-^
btw,,alamt perlu dihantar ke e-mail ape ye??

nurdani said...

tahniah ATHIRAH a.k.a merahitujambu! semua pemenang memang cantik2 la header tu

BiskOt said...

woaa~ tahniahh.. yg no2 tu pernah masuk blog beliau. nampk je header, mg thenti sketika..

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah kepada mereka yang menang.^__^

ArifChangmin said...

sedih sebab tak menang T____T

FatinKpopLover said...

okay.

kpd pemenang, chuckahae. tahniah!

Cm besa sye x berjaya. sye dah cuba yg terbaik. walaupun x menang tp sye tetap sukakan header sye yg ssh gila nk edit sendiri dulu. :D

keri ikhwan said...

ok. saya tak kalah. cuma tak menang je :)

tahniah

Mr. Doctor said...

Waaa... wajib jeles ni... Adehh.. x sempat join.. **Walaupun kalau join kompem x menang pnya**

Ingat salah masuk blog tadi.. cantekk r design baru blog ni... kiut miut ja...

merahitujambu said...

keri jgn nk pasrah sgt ayat tu eh..
alhamdulilah rezeki saya..tak sia2 tukar header..ahahah..tahniah saya..terima kasih cci..=)

Bui Junaidi said...

TAHNIAH..TAHNIAH SEMUA

afina rahmat said...

waaa, saya ! suka2 >< gaya meimei..eheehe

Hanamiko Sakura said...

dah agak dah..MIJ mesti menang punya... terbaik... ^^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign