Jun 26, 2012

So Kawaii: Bio-Essence

Salam semua.... korang pekabor sehat-sehat la hendaknya ek.. :) insyallah..

korang selalu x alami masalah muka yang berminyak, muka terlalu kering dan naik banyak jerawat jadi korang gunalah produk di bawah ni.. pasti hasilnya tersangat ohsemm... :)



Bio-Essence versi KAWAII~~~~ :P

Tak rugi kalau korang pakai sangat berkesan. CCI guna dlm 5 hari sahaja dah nampak kesannya. Memula tu masa CCI mula nak guna memang terasa was-was dalam hati, takut tak sesuai dengan muka dan rasa serik sangat sebab dah beberapa produk yang CCI guna semuanya hampa malah bertambah-tambah naik jerawat dan muka jadi berminyak dan kering. Dan akhirnya CCI bertekad dah tak nak guna sebarang Produk dan jerawat pon berhenti dari naik, cuma muka jadi berminyak. Bila CCI jumpa produk ini di WATSON terus terdetik ingin mencuba dan hanya membeli pack yang kecil. Bila kali pertama guna memang muka kita jadi lembut dan sentiasa lembap, bila guna hari-hari yang seterusnya muka CCI bertambah lembut dan lembap dan rasa happy sangat dalam masa 5 hari jer dah nampak kesan tau.. ramai yang tegur muka CCI tak lagi berminyak... yeayyy... dan akhirnya CCI beli terus PRODUK BIO-ESSENCE TANAKA WHITE dalam saiz botol yang sebenarnya.. kalau korang nak tahu sekarang ni tengah offer tau 30% tuk Produk BIO-Essence di THE STORE mana cawangan alhamdulillah rezki CCI kot.. ehehhe.. ^_^ so tunggu apa lagi.. cuba lah.. pasti korang takkan hampa.. ^_^ wee~~~

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

19 comments:

Pn. Sheila@CC said...

wow... menarik jg produk ni klu 5 hari dah ada kesannya..

Asyiqin Haulisah said...

mahal tak awak? doodle tu comel.

CCICute Design said...

@Pn. Sheila@CC haah dlm 5 hari jerk.. da nampak kesannya.. cuba lah.. ^_^

CCICute Design said...

@Asyiqin Haulisah mahal jugak la... ^_^ tp leh cuba beli yg percubaan punya RM29.90 ^_^

ary_lee said...

Errrrr... Xmampu lagi lah= ="

Riswin Zahari said...

me.one of the user..haha! =D

CCICute Design said...

@ary_lee
leh cuba nanti..

CCICute Design said...

@Riswin Zahari ye ke.. give me ten :P ohsem kan...hasilnya..

merahitujambu said...

tak berani nak guna..muka skang pon x dpt nk kawal ni

Azian Elias said...

salam kenalll..

muka yg dah tua ni kena cari product org tua lah nampaknya..

ct cucubi said...

katakan tidak pada kulit berminyak B-)

CCICute Design said...

@merahitujambuMIJ cuba la.. pasti x kecewa.. :)

CCICute Design said...

@Azian Elias produk ni sesuai tuk sume peringkat umur... ^_^

CCICute Design said...

@ct cucubi btol2... ^_^ wee~~

Kesuma Angsana said...

menarik juag, bagus tuk cuba

caer sasuke said...

kena gune sume ke baru dpat singkirkan minyak? huhu

Nurul said...

Wah! Nak belilah. Mesti Nurul pun bolehkan ?

tenku butang said...

teman pun pakai ni dulu.. skrg udah tukar... =) .. memeang ok bio essence ni.. bestt

♥ Lia Abdillah ♥ said...

lia gune garnier light je. tu pun guna pencuci muke jer. haha

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign