Jul 18, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Follower ke 400 TAHNIAHHHH!!!

Terima Kasihhh...



Klik la sayaaaa... ^_^

hai korang... sempena arini cci tgk da mula ramai terjah blog cci yang x seberapa ni.. muehehhe.. ^_^ korang suke x datang sini.. ape x suke... x suke x pelah... *majuk sambil tutup muka... huwaaaa..... so pada yg tak suka tu kita nak wat camne kan.. kene la terima seadanya.. mueheh.. *tetiba....

Ok2... kita teruskan je la ek...  Tahniah di ucapkan pada insan yang istimewa ni.. sbb menjadi folower cci yg ke 400 iaitu PINKED beliau ni bila cci terjah blog beliau sumenya kale pink puple... jadi kat sini cci nak bagi doodlebee cci ni kat beliau... wee~~ hope awak suke la ek... nnti bg email pada cci k.. nnti cci emailkan doodlebee ni... ^_^
For PINKED
 Terasa macam ade pepari jer disekeliling kita.. ^_^ rasa mcm dilindungi.. ehehhe... 

Saya Peri Bungaaa.. ^_^



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

11 comments:

keri ikhwan said...

kepak ke bunga kat belakang tu?
innocent je muka

ccicute said...

@keri ikhwantu bkn kepak ar.. tu bunga... pari2 bunga.. nak kata x nampak.. da pakai spec... hahhaa.. :P

|shuhadaothman|TM said...

comel comel! ^^

BiskOt said...

"paripari ku sayapku kuasaku terbangkanlah aku kepadanya, jatuhkan kami dlm 1ruangan, yg dinamakan sebuah kenangan". eceh xD . nak nangis tgok. cm betol2 je pari ni wujud T^Tv.

Sue Echan said...

kiutnye.. alamak tlepas la jd follower ke 400.. huhu...

Alif Ismail said...

salam...

aiyo... comey gile pepari nih...rase macam nak pijak2 je...

jeles2..huhu..

PinQib said...

ahahah.. comelnyeeew~~~ YA ALLAH.. arigatou gozaimase =)

kite amek ni...

http://momoelovepet.blogspot.com/2012/07/awesome-doodles-from-ccicute.html

PinQib said...

hee.. bukan pujian melambung. tp what's true should be said. hee. apa apa pun. i will always support ur blog !!! tq =))

Acik IeyMah said...

ala..kite 399..lau tunggu kejap mst jd yg 400..hihihi..

Ardini Humaira said...

comelll sangat doodle tu! bestnye pinked.. tahniah :D

AmyZana said...

tahniah ya ! ;)

blog awak cute gila lah.... awak nih mesti pandai buat2 doodle kan? penuh dgn doodle. the header is ma favourite part of this blog sebab comeyyyyy sgt >.<

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign