Aug 6, 2012

Keputusan (Saya Nak Kad Raya)

Pertama skali TAHNIAH pada yang bertuah ni.. :)

Akan mendapat Kad Glossy Photo Papper (Kad Berkilat) 
1. 
http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 

2. 
http://imma-superman.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 

3. 
http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-3.html 

4. 


5. 
http://chechomey.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html



Akan mendapat Kad Matt Laminate (Kad Tidak Berkilat)
6. 
http://madieygadis98.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 

7. 
http://misspinky23.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cci.html 

8. 
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 

9. 
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 

10. 
http://sharksempoi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 

11. 
http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 

Tahniah pada yang dapat Kad Raya dari Cci.. pada yang x dapat tu.. minta maaf banyak-banyak... mungkin bukan rezki korang.. *sedeynya rasa.. insyallah lain tahun depan cci buat kad banyak cikit.. ehehe.. ^_^

Noted: Sila beri Nama dan Alamat sepantas kilat sebelum pukul 10.00 malam

atau Email: ccicutewm@gmail.com
Jangan lupa tau.. g tau skali tempat keberapa k.. :)

Jika tiada tuntutan Kad Raya cci akan pilih lagi secara random bagi untuk mengantikan tempat yang kosong.
sekian, harap maklum.. :)

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

17 comments:

Naimah lalala said...

Alhamdulillah , dapat jugak :) thanks cci, nama n alamat dah sent kat facebook mesej . fuhhheeeeee

Pecinta pink^^ said...

tahniah yg mnang:)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

tahniah.. tak rugi dpt kad raya dr akak tau

Ǥнαи said...

Tahniah kepada pemenang,alohh tkde rezeki nk mnang :) it's okayyy :D

Cikgu Ma said...

tahniah...baru2 jln2 sini =)

Hawa Ey said...

T_T

Tahniah kepada pemenang :)

Afifah Hayati said...

Alhamdulillah . dua kali menang dapat kad raya :)

Maisarah Azmi said...

ala..ruginya xjoin

shida'R said...

alahai xde rezki la kak cci :)

cikmisi leen said...

alhamdulillah, dapat jugak =),, hehe, mekasih cci

cikmisi leen said...

yeah > dah email kan ~ =)

cik wieda said...

tengss cci :) dah sent info kat fb .

Ah Long said...

yeahhh no 10 , hehe TQ kak . Dpt x kilat pown x pe , t adeq spray bg kilat hehe ~ Joke ~ kak ajar la adeq wat doodle , totu x taw nak cari mane , haha ade pown agak ssh :P

http://sharksempoi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

hukhuk..tak dapattt (T-T)

Beiby Yatie said...

wuu.. tak ada rezeki nampaknya :(

neway, tahniah pada yg menang

Nurul said...

:( tak ada rezekilah nmpak nye .. tak apalah .. tahun depan ada lagi kot.

Cik Wieda said...

yeaahhhh !! dah dapat . posmen baru balik . haha . thank you

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign