Aug 4, 2012

SEGMEN: Segmen Kenali Pelukis Doodle/Kartun Malaysia

Sekarang ni cci join segmen dari Merahitujambu di mana kita perkenalkan mereka yang pandai melukis doodle / kartun. jom tengok n baca n lawat meraka.. :) 


Yang Pertama

nak tau klik header tu k..



memang x dinafikan.. doodle beliau semuanya ohsem sangat.. hebat tau...cara beliau melukis plak sangat-sangat teliti dan kemas.. tiada cacat cela.. beliau adalah pendoodle yang pertama cci dpt tau... dan menjadi idola cci bila cuba lukis doodle di atas canvas kalo nak tahu.. pada dia la cci selalu beli canvas.. *sampai sekang x lukis2 lagi... fuhhh.. =_= :P




Yang Kedua

Klik Header tuk terjah


ok.. ni yang kedua.. mmg cci admire giler... doll yang cantik n sempurna.. sebijik mcm doll kan.. yg paling uniknya.. beliau boleh melukis sebijik sama dengan baju yg dipaparkan dlm majalah atau on9.. namanya pon mmg unik PLASTERDOLL.. kalo korang perasan.. sume doll dia ade tertempek plaster dimuka dorang. itu dinamakan TRADEMARK.. ^_^


Yang Ketiga 
Pakar dalam PSD dan SAI

Yang Keempat
Pakar dalam PSD dan SAI lukis guna TABLET tau...

Yang Kelima
Pakar dalam AI (macam cci :P *perasan)

Yang Keenam
Pakar dalam PSD dan SAI

di sebabkan malas nak copy header da.. cci letak link je la ek.. ^_^ ok mereka semua diatas adalah yang pandai melukis doodle yang sangat cute tau.... :) jeles k... :P masing-masing ade kelebihan dan kepakaran tersendiri... ^_^ jom la tgk...
dan ramai lagi yang terer-terer tau.. ^_^ korang sume punya doodle sangat2 ohsem... macam keri, meg, cc, fiena dan ramai lagi...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

8 comments:

NEW BloG DaNang said...

folback ya kak...sama tukeran banner.. ni boleh liat di www.cerita-danang.blogspot.com (bukti) kalo nggak nanti aku unfollow+ku apus loh ><

merahitujambu said...

sy merangkak lagi tuna tablet laa..tak reti lukis guna tablet laa..ahahaha...campur2...XD...

**cci lagi terer guna tablet..selut kt cci ok..=)

terima kasih join

Azzah said...

eh,yg keenam tu mcm kenal..tapi x pakar pun..

okeh nak terjah yg plaster doll tu..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

azreen memg otai..suka gak tgok artwork die... plasterdoll mcm penah tgok memeg comel..
uuu tak sangka tersenarai.. akak pun idola sy tau

cci said...

@merahitujambu ehehhe... btol ape.. ^_^ cci mana terer.. cuma lukis doodle c sesunggut jer... ^_^ yg lain2 tu guna Ai.. harharhar

cci said...

@Azzah pakr la tu.. sume cantik2 tau.. ok2.. g terjah sekang.. ^_^

cci said...

@◕ Kawaii D Y S H A ◕ kan.. azreen nye doodle mmg ohsem.. ^_^ iye ke.. ma ceh..

nazha anua said...

wah..gempak2 semua2 ni

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign