Aug 5, 2012

Senarai List Blogger (Saya Nak Kad Raya)

Keputusan akan diumumkan pada:-
6/8/2012  
5.00 petang

Wahhh... x sangka seramai begini yang mahukan Kad Raya dari cci... sambil menunggu waktu keputusannya korang leh cek dulu no korang dan link korang btol atau tak.. (sambil-sambil tu korang boleh la terjah menerjah ke blog-blog kengkawan blogger yang lain... dapat kawan baru kan.. ) ^_^ nanti bila keputusan sudah diumumkan.. pada yang bertuah perlu PM cci  di FB: https://www.facebook.com/CcicutedollyliciousStudio. Jika tiada FB boleh email cci di ccicutewm@gmail.com 
Korang perlu sertakan Nama dan Alamat Rumah (secara penuh yer) 

  1. http://sharksempoi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  2. http://yusartz.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  3. http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  4. http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  5. http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  6. http://akubencihitam.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  7. http://dax-gilegile.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  8. http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  9. http://www.duniashida.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  10. http://www.syuhadasalleh.my/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  11. http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  12. http://husnazahidi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  13. http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya.html 
  14. http://farhah88.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  15. http://hazanis.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  16. http://babythatsmine.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  17. http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  18. http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  19. http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  20. http://misspinky23.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cci.html 
  21. http://yesung-suju.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  22. http://giftcikbunny.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  23. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  24. http://sweetsour93.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  25. http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kat-raya.html 
  26. http://chibipikachu.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-ccicutedollylicious.html 
  27. http://izzatipunyerblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  28. http://cintakumilikallah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  29. http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cci.html 
  30. http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  31. http://cherieteralala.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  32. http://biscottiee.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  33. http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-3.html 
  34. http://www.nieyxzha.com/2012/08/cci-saya-nak-kad-raya.html 
  35. http://misskpoppers.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cci.html 
  36. http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  37. http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  38. http://iralone09.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  39. http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  40. http://imma-superman.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  41. http://ainasofeadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  42. http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cci.html 
  43. http://mssuperduperblogger.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  44. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  45. http://bilakucingmenari.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  46. http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  47. http://azzarahaman.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  48. http://appleshera.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  49. http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  50. http://elymirsada.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  51. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  52. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  53. http://stuckinssparkyplanet.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  54. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/08/so-kawaii-saya-nak-kad-raya.html 
  55. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  56. http://madieygadis98.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  57. http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  58. http://sayaarisa-shimohira.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  59. http://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  60. http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  61. http://ceritasiaiyon.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  62. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  63. http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html
  64. http://chechomey.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html
  65. http://queenroszaliza.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html
  66. http://www.miramashimaaru.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  67. http://dairisally.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cci.html
  68. http://lolitaberry.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  69. http://mashimaro91.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html
  70. http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  71. http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html 
  72. http://diariaida.blogspot.com/2012/08/so-kawaii-saya-nak-kad-raya.html  
  73. http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html  

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

11 comments:

Ah Long said...

Yeahhh ada Link entry saya no 1 , yeye, TQ kak ku sayang muahhx2 ~

New entry : http://sharksempoi.blogspot.com/2012/08/final-olympic-badminton-2012.html

Afifah Hayati said...

Alhamdulillah , saya peserta ke 20 .
Harap ada rezeki ~ InsyaAllah ~

Azzah said...

pergh..ramainya..azzah x sempat join..

BiskOt said...

amboi ramainya. seronok tgok. :) bosan2 boleh bw skali ni. hehehe.

Isabel Diaz said...

alahai, bnyk nye.. hrp2 rezeki sya.. huhu..

cci said...

ehehe... bosan2 leh la bw ke blog dorang tu sume.. ^_^

CIK TOM said...

comelnya blog ni.. suke tgk cutenyaa ^_^

CIK TOM said...

ramainya nak kad raya.. mesti kad raya cci comel sgt ni...hehe...goodluck pd semua peserta!

rAIHan said...

eh sama tarikh dan waktu utk mohon biasiswa(online) jpa pulak. raihan tgh tunggu menunggu nie.

Nurul said...

YEAH !! Saya no. 13
ingatkan dah terlepas tadi. Fuh , selamat

Aujinz said...

amboii.. kemain ramai peminat.. XD

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign