Aug 10, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Bazar Ramadhan

bila pergi ke bazar ramadhan perkara diatas salu x berlaku...eheheh.. tapi pada cci selalu berlaku.. kononnya bila pergi x nak beli banyak2, tapi beli sekadar yg penting jerk... tapi bila da sampai berlaku jugak cam di atas tu..bila da beli mulala terjadi isu pembaziran.. beli banyak2 pastu x termakan... membazir jerk... tu la yang dinamakan nafsu kan.. =_=" *pengaruh syaitan laknatullah betui... tapi sekarang alhamdulillah cci x lagi cam dulu.. ehehe.. beli sekadar rasa btol2 nak jerk.. terus balik... tapi bila bawa anak2 berlaku lagi perkara diatas.. huhuhuhu.. 
Moral: jangan bawa anak-anak jika hendak pergi ke bazar ramadhan habis sume dia nak borong... kan da membazir... =_=" 


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

27 comments:

babycomel said...

baby xmau pegi bazaar ramadhan lagi. sbb kalau beli confirm tak makan sampai abis. bulan puasa ni selera agak berkurang sikit bila berbuka tu..
~baby follow sini ye :)

Azzah said...

azzah plak pergi bazaar ramdhan x tau nak beli apa..2,3 kali pusing pun still x tau nak beli apa..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

time bulan pose, sume makanan nampak sedap..

rAIHan said...

raihan bru sekali gi bazaar..huhu..jimat..:)

Miez Elya said...

Haha.. sama laH kita..
eL pun lau p bazaar slalu terlebih beli..
pastu semua nya tak d mkn..
dah buang mcm tu je..
hehe

Ismi Iman said...

haha..sy sokong tapi kdg2 iman pancing anak buah ngn maenan belon je

Farra said...

sempat lagi lukis doodle yew .. Chomel

Nasuha said...

cutelah doodle header blog ni..

Nurmujahidah Ismail said...

budak2 kan,, biasala,, termasuklah budak yang namanya muja,, hehe

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

p bazar bli air n kuih aje...

cci said...

@babycomel kan... pehtu membazir jer.. ^_^

cci said...

@Azzah hahhha... iye ke.. mesti banyak sangat sampai x tau nak beli apekan.. ^_^

cci said...

@✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ btol2.. setuju..

cci said...

@rAIHan sekali jerk.. bagus2.. jgn banyak kali.. nanti jd rambang..

cci said...

@Miez Elya hahah... give me 5

cci said...

@Ismi Iman tu la.. sumenya dorang nak kan.. haishhh

cci said...

@Farra eheheh... haah.. ^_^

cci said...

@Nasuha cute ker.. ma ceh.. tp still tertanya2.. ape yg bestnya ngan header tu ek. ehehe

cci said...

@Nurmujahidah Ismail oo... nak kene babap ni. ehehe..

cci said...

@◕ Kawaii D Y S H A ◕ sama la ngan cci... skali beli hbs sume kuih nk beli.. air pon mcm2.. tu baru beli air n kuih jer..

nazha anua said...

wah..lukis beg plastik pun lawa..:)

Pecinta pink^^ said...

bulan puasa nafsu mkn lain mcm.tu nk ni nk..last2 ape pun tak abis..hehe..btw..comel la doodle tu:)

SCG Owner AnirahAzuri said...

hamboi kak..banyaknya..nak gak.. :'(

cci said...

@Pecinta pink^^ kan... haishh...^_^

cci said...

@nazha anua hahah.. dlm banyak2 bag plastik yg awak nampak.. hahah

cci said...

@SCG Owner AnirahAzuri mai la dtg umah... hahah

deno said...

bulan puasa tahun ni, deno pegi bazar sekali je sbb ma buat sendiri kuih.. hehe

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign