Aug 29, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: I Love Green

hai semua... korang suke hijau x.. cci suke hijau tp x dek la sampai fobia ngan hijau.. ehehe.. pink tetap dihati.. ^_^
hijau ni kan.. bila tiap kali kita lihat.. kita mesti rasa segar biji mata kita kan.. rs tenang jerk.. ^_^ kalo cci stree cci mesti kuar dan tgk keindahan alam yg kehijauan... x perlula sampai masuk dalam hutankan.. depan umah pun boleh.. :)

nota tangan:- kalo korang nak tahu.. cci nak upload sisesunngut tu amik masa 2 hari tuu.. huwaaaa... tenet makin x mesra alam.. camno nak bw ke blog2 korang... nak balas komen pun tersomput-somput... (tgh tunggu unifi dipasang dalam minggu ni =_=")



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

24 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

DEDEQ MINAT HIJAU .. TP SIKIT2 JE .. NGEE~

AmirahSyafiqah ♥ said...

comell :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

suka gak green ne sb warna hijo kat warna kesukaan rasullulah

merahitujambu said...

ibu sy suka hijau..umah sy warna hijau putih..ngeee

BiskOt said...

2hari ?! terbaik, boleh join the club la sementara ni. heheez.

si beso said...

bob suka gak kaler hijau. bila dicampurkan ngan kuning2 sikit osem gak. ala2 hijau daun pisang gitu. (Y)

Yana Aina said...

ijau mmg mendamaikn ^^

Saharaa nadiene said...

hi...

warna hijau boleh baikkan mata yg rabun juga...terapi kesihatan kan..

jemput follow my new blog ya http://beautifulsaharaa.com

BiskOt said...

i leb you.. eh tetibe lak.. xDD

i love green too because its good for eyes and feel so delicious. ceywah. rasa mcm green tea, pandan, daun pudina, dan seperti sympoo sunsilk (ade kaitan ke, hm). Pendek kate, hijau saujana mata memandang. teruskan berhijau.. :)

boni kacak said...

dulu saya rumah hijau masa sukan.hehehe

cci said...

@dEdEQ dE wIshEs erkk.. minat.. tp sikit2.. heheh

cci said...

@AmirahSyafiqah ♥ comell.. sape cci ke? :P

cci said...

@◕ Kawaii D Y S H A ◕ btol2..

cci said...

@merahitujambu ehehe... pasti senang cr umah MIJ nanti

cci said...

@BiskOt hahah.. terbaikkan... 2hari tu.. sib baik x seminggu

cci said...

@si beso btol.. mmg osem warna kalo dicampur..

cci said...

@Yana Aina thats right..

cci said...

@BiskOt ehehe... setuju sangat.. mmg bagus tuk mata...

cci said...

@boni kacak ye ke... tp cci kale biru dulu masa sekolah.. hahah

shidaR said...

kalau tang segar biji mate tu shida setuju..shida penah kak tjga dr tdur ank buah shida ngis msa tu shida jga dia..dia baru 2tahun..msa tu lbh kurg kul 7pagi..dia ngis se sbb mmpi kot..terus shida bawa dia kua umah duk depan umah ade batu tmpat duduk tu kami tgk pokok2..yg pelik ank buah tdiam xngis da..ngn shida2 ralekk tgk pokok2 hjau tu tenang jer :)

rAIHan said...

betul2..blog raihan pon hijau..^^

Nurul said...

Nurul pun suka hijau juga. Ingatkan kak Cci akan campak barang-barang ke untuk lepaskan stress. Takku sangka takku duga akak tengok keindahan alam je ?? Tak apalah. Jadi kak Cci tak stress.

Everything's Everythings said...

I like green too xD
especially the band called Green day ^^

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Samela, tapi, xdela minat sangat2x.. gitu2 sudah lah, kan? tapi, PURPLE tetap di hati. Hek3 (Y)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign