Aug 24, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Kad Raya dari Blogger


CIKOT:- ma ceh bebanyak cikot.. comel2 sume kad dia... jeles ok.. ehehe.. n terima kasih sbb jadikan cci sebagai idola cikot.. wahhh.. terharu plak.. ^_^
kalo korang nak tahu cikot ni seorang freelance designer.. sume design dia ohsem2 belaka.. kalo x caye tgk la kad raya tu.. sooooo kreatif.. suke..suke..suke... n UNIKKK.. sangat... ma ceh...


DYSHA:- Haaa... yang ni cute kan.. suke sangat...mmg cute sangat kad raya dysha...ngan doodle yg super duper cuteee... kalo korang nak tau.. ade yg kata kami ni kembar ehhe.. bkn kembar pd rupa.. tp kerana kartun kami.. huahuahua... ^_^ kalo korang nak tau kami ni kembar ke x.. terjah blog beliau tau...


SHIDA:- ma ceh pada shida sbb nak bertukar-tukar kad raya dari CCI...suke..suke..suke.. ^_^best tau tkr2 kad raya ni.. x kirala hasilnya cun atau x.. yg penting ikhlas dari hati... shida ni jugak blogger yg femes tau... sapa yg x kenai shida.. eheheh... orgnya comey jerk.. ^_^ ma ceh shida..


RIEN:- Ma ceh rien sudi hantar kad raya pada cci.. ^_^ cute sangat doodle tu... kreatiff.. ^_^ suke2..rien pon pandai buat doodle.. macam2 cerita yg disampaikan melalui doodle.. 


so camne.. da tgkkan sume kad raya tu.. mereka semuanya ohsem...dan ade cara teresendiri untuk menyampaikan cerita... ^_^ cci harap korang semua sentiasa sukses dan berjaya di masa2 hadapan.. insyallah.. ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

16 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAAAAAAH .. MULE2 NAK PUJI ..
* CANTIK GILER HEADER TU .. EEE .. COMEL ..

OK DA NK KOMEN ..
* BEST LA KN KALAU PNDAI WAT DOODLE .. TRINGIN NK WAT .. TP XPAT .. XKREATIF .. SOB SOB .. KAD RAYE TU COMEL BELAKE ..

* SIS CCI .. AMIK TEMPAHAN HEADER X ? HEHE ..

cci said...

@dEdEQ dE wIshEs wahh.. panjangnya komen dia... ma ceh ats pujian tu..

bestkan.. cuba2 la lukis...

tempahan header.. ade2... ^_^

shidaR said...

wahh ada entri plak untuk kad shida ni..kak cci tq..kad akak comey jugak heheee ^_^

Izzati Suhaide said...

byk nyerr dia dpt kad raya..:D

elyna mirsada said...

kad ry tu sume comel.. =)

miss fluffy said...

cute je kt raya tuh^^

Mr. Doctor said...

Agaknya sampai raya taun depan la dok menyesal tak lama x online sampai terlepas aktiviti tukar2 kadraya ni... aduiiiiii

BiskOt said...

terimakasih sama2. alhamdulillah slamat sampai semuanya, hrp2 meseg tu smpai..klo xsmpai er..*salam2* maap zahir batin kak cci.. duit raya? hihii.. xD.

rAIHan said...

hee,,best dpt kad raya..^^

Rien Rose said...

haha rin punya buruk..

Nurmujahidah Ismail said...

nak jugak,, haissy,,, nak kena iklankan alamat ni,, hhee,, next year nak gak dapat satu :D

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

aiyak ternampak plak otograp i yg mahal tu..hehehe.. sronok tukar2 kat raya kan

boni kacak said...

wah..comey2 kad raya yang dia dapat..

nazha anua said...

uih, memang kembar kawaidysha la..header lebih kurang je:)

keri ikhwan said...

fuuyo. banyaknya

Tengku Puteri said...

comel2 semua! bestnya byk dpt kad raya..hee

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign