Aug 3, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Kad Raya


Kad Raya
wawawawa..... cci da buat kad raya da.. korang sume da wat ker.. eheheh.. ^_^ 

sekejap jerk kita da pose selama 13 hari kan... hermm.. pejam celik da nak sampai raya... 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

12 comments:

keri ikhwan said...

aiyook...pose tak penuh tak leh raya.. haha
harap2la sekeping kad tu tiba depan rumah sblum raya ni :P

cci said...

@keri ikhwan ehehhe... mesti.. ^_^

SCG Owner AnirahAzuri said...

Akak! nak kad..hehe

BiskOt said...

buat sudah, tak decorate je lagi..eheheh :)
nervous gak rupanya nk hntr kad raya kat orag ye. risau tak xdpt, risau lepas raya plak yg smpai. =.= jap je rasenye.

nurdani said...

comel gila ni. saya pun tak sempat print lagi ha

ola i'm oggy said...

Nak jugak kad :3 Lawa kak cci buat :DD

Marliyana Mayamin said...

comelnya kad raya..nak..!! hehe

cci said...

@SCG Owner AnirahAzuri nak kad pm akak kat page tu ek.. ^_^

cci said...

@BiskOt ehehe.. tu la.. cci pon risau gak.. ^_^

cci said...

@ola i'm oggy eheh.. ma ceh.. nak kad PM cci kat page tu k..

cci said...

@Marliyana Mayamin nak PM cci k.. ^_^

Pink PlatypuS ^^ said...

cci,mcm mane cci buat kad raye tue.....comel gilak! and cci gune kertas hape? :3

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign