Aug 5, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Saya Nak Kad Raya


STICKY POST
scroll ke bawah tuk entry yg baru


http://4.bp.blogspot.com/-X5p_8rJu4eA/UBvwyMV_-3I/AAAAAAAAEDQ/SB1u7WYr-tg/s1600/raya.gif
Hai.. agak-agak ade x yang mahukan Kad Raya dari cci.. sapa nak angkat tangan cepat.. ehhee.. ini kerana yang tinggal hanya ade lagi 11keping (diantaranya ade 5 kad Glossy Paper dan 6 Kad Matt Laminate (kertas tebal tak berkilat) jadi cci akan buat random dari 1 hingga 5 akan dpt Glossy Photo Paper dan 6 hingga 11 akan dapat Kad Matt Laminatel

Jadi syarat-syaratnya mudah jerk.. :)

amik BANNER diatas tu 

Buat satu entry bertajuk Saya Nak Kad Raya dan BACKLINKkan entry tersebut di entry ini :)

TARIKH TUTUP: 5hb OGOS, 2012 jam 9.00 malam
(hari selasa cci akan mula pos) :) cepat-cepat join k..

GLOSSY  PAPER

Ditutup
*UPDATED: Lupa nak g tau Keputusan cci akak g tau pada hari ISNIN jam 5.00ptg insyallah..


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

83 comments:

Ah Long said...

kak ku adik mu hendak join :D Btw ,Miss kak lme x dnga cite :3

http://sharksempoi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Yus Artz said...

saya nak!!!
ngrr~~
http://yusartz.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Anonymous said...

tk faham..buat entry kt blog kita sendiri ke?

cci said...

@Tanpa Nama yap..

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

assalamualaikum

saya nak kad raya comey ni ! :)


http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya Nak !!!!

http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

kalau saya dapat , tolong beri tahu pada hari Jumaat dan Sabtu tau sebab saya boleh main internet hari Jumaat Dan Sabtu....maklumlah saya nak UPSR tahun ni.....

Syakir Rahman said...

http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Hawa Ey said...

joined^^

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Pecinta pink^^ said...

cantiknya cci..kita nak join.tunggu jap eh:P entry samapi..laju2 join..hehe

Dira Bizz said...

Saya nak..
http://dirabizz.blogspot.com/2012/08/so-kawaii-saya-nak-kad-raya.html

Ǥнαи said...

Cici,tarikh tmat 2011 atau 2012? :D btw Ghan join hope bertuah :)http://dax-gilegile.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

cci said...

@Ǥнαи hahaha.. silap sudahh.. ^_^ sib baik kasi tau.. ma ceh

cikmisi leen said...

yeah !! cikmisi join ~ =)

harap2 bertuah dapat kad raya dari CCI =)

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

shida'R said...

shida join kakak :)
http://www.duniashida.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

tQ

FaLya said...

Fatin pun nak kad raya...
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

amalina husna said...

husna nak jugak..=)
moga rezeki memihak..Amin~
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Nurul said...

Saya join ! tapi tak tahu lh pulak sye terlewat. :(
http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya.html

cik violet said...

sy joinnn ;)

http://farhah88.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Anonymous said...

sy nak kad raya ni..comellll...

hazanis said...

chomelnya blog ni....jatuh hati..<3

join tau..
http://hazanis.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Lylalicious said...

hi, joining your awesome giveaway ^^
wish me luck and hope ada rezeki dan menang kad raya! hehe

http://babythatsmine.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Ayuni Yusop said...

Join k!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

eqa sulaika said...

http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Cik Atynn Bieyah said...

saya join ^_^

http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Afifah Hayati said...

http://misspinky23.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cci.html

Kim Hazrul said...

nak nak
http://yesung-suju.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Cik Bunny said...

join
http://giftcikbunny.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

^^eKaTiKaH^^ said...

kite nak kak cci ^^

http://sweetsour93.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

taqiee din said...

Salam..taqiee dah Join..:)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kat-raya.html

Luqman Hakim said...

Join ! Join ! Join !

http://chibipikachu.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-ccicutedollylicious.html

choose me *joget*

NURFATIN IZZATI said...

saya nak dan join <3

http://izzatipunyerblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

nurul syafiqah said...

Assalamualaikum .. saya join ^^

http://cintakumilikallah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Fara Tasya said...

Bismillah

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cci.html

cik wieda said...

say join

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

yana saniey said...

Bismillah , yana join

http://cherieteralala.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

salam ramadhan :)

Aien Shitobi said...

Saya join CC :D

http://biscottiee.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Pink PlatypuS ^^ said...

Sepantas kilat sye join :3

http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-3.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza nak join!! ^-^v

http://www.nieyxzha.com/2012/08/cci-saya-nak-kad-raya.html

nis said...

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cci.html

sebelum, tu, sy ckp awal2 yg SAYA TAKDA FB

siti hidayah said...

Saya join juga :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

XxFaraizatii2NdxX said...

join
http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

cik kiera said...

join yea cci :D ..

http://iralone09.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Isabel Diaz said...

Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Adam Zailani said...

Assalamualaikum . Adam join ye . Mencuba nasib,harap-harap dapat kad yara comel dari CCI >//<

http://imma-superman.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Aina Sofea said...

Join !! http://ainasofeadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html !

AlyaMaisarah said...

Join :)

http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cci.html

Dila Inspirit said...

Kite join ^_^

http://mssuperduperblogger.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Ain Zuhairi said...

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

elyna mirsada said...

JOIN..

http://elymirsada.blogspot.com2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Hafizi Hasbullah said...

saya join ! http://bilakucingmenari.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Amira Zainal said...

kite nak joined jugakk !
http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Ohh Azza said...

im joined this :)

http://azzarahaman.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

shera said...

Shera join :)

http://appleshera.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Naimah lalala said...

http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

saya join kak . InsyaAllah harap dapat satu :) buat koleksi :)

elyna mirsada said...

join..nk betulkn link.he2

http://elymirsada.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

fiqah hamed said...

Join sini..*hope dapat kad raya yang chomel tuh*

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Ismi Iman said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Yui Xien said...

Yui join : )

http://stuckinssparkyplanet.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

nur_za said...

cc..nur join
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/08/so-kawaii-saya-nak-kad-raya.html

NURUL ◕‿◕ said...

JOIN! (:

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Mardihah said...

Saya join!
http://madieygadis98.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Eira Deainriaa said...

seriously, blog ni aweesomme ^^ Doodle comel ~

Join :D

http://sayaarisa-shimohira.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Beiby Yatie said...

salam ..
nak join jugak ya?!

http://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Nurul Farain :D said...

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Nurain A.K.A (Ain) said...

http://ceritasiaiyon.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html
join ;)

nenot said...

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

syafiqah yassin said...

saya join :)

http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

che_wawa said...

saya pun join.. even dah nak last minit nie.. hohoohoh...
doodle tu cute sgt... smpai tak sedar... tngn duk menaip2 entry untuk contest nie.. :P



http://chechomey.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

hrp terpilih lh... ^____^

Wawa Choc said...

nak kad raya jgak..hihi
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://queenroszaliza.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

successmala386 said...

Saya pun nak nak nak nak nak kad raya yg cun melecun niiii..hehehe

Sally said...

dah join http://dairisally.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cci.html

missmashimaaru said...

http://www.miramashimaaru.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

bariah said...

Alahai comelnya kad raya tu

Diela Yunyun said...

wahhh best nye,diela join key :D
http://lolitaberry.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

misz fatyen said...

join...haha..best

http://mashimaro91.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

@Nurul_Aini said...

Kak CCI pilihlah saya!! :)

http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

wana wazm said...

JOIN...

http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

aisyah humaira' said...

joined !

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/saya-nak-kad-raya.html

Aida Nur Iman Herman said...

Saya join ya! Harap saya menang...

http://diariaida.blogspot.com/2012/08/so-kawaii-saya-nak-kad-raya.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign