Sep 2, 2012

SEGMEN: Mari Berkenalan

Nak join klik banner cute ni..

Ni plak soklannya.. ^_^
Jom join... eheheh..

1. Nama Penuh ek... Mazlina (pendek jerk nama kita ^_^)
2. Umur: soklan cepu mas tu.. mur kita baru jerk 13thn.. :P 31 thn dan sudah pon berkahwin.. sbb ramai yang ingat cci ni dak sekolah agi.. alahaiii.... dan mempunyai 2 orang cahaya mata  iaitu

Putri Batrisyia Aqilah Binti Zulhanin
5 Tahun

Putri Aleesya Damia
2 Tahun
3. Orang mana:  Opkos la asal Perak.. anak jati perak okeyy.. :P
4. Perngai pelik: err... ade ke..entah cci pon x tau.. rasanya x dek kot.. :P
5. Blogger Kesukaan: banyak kot.... semua yang ade dlm bloglist cci tu.. mereka semua ohsem.. ^_^
6. Perkara yang tak dapat dilupakan: pernah gaduh ngan anak jiran sampai dia baling kayu kene kat tepi mata.. berparut tau.. huhhu...
7. Bila start bloging: sejak tahun lepas iaitu Julay, 2011 tapi masa tu cci tubuhkan blogshop cci.. www.ccicutedesign.com
8. Cerita pasal blog ek.. emmm.. blog cci ni tentang kisah hidup yang berlaku disekeliling kita dan pada diri cci sendiri.. dan cci sampaikan melalui doodle.. ^_^ *walaupon doodle x serupa doodle 
9. Tujuan ek.. tujuan cci memula tuk mencari kastemer melalui internet agar cci dpt memperluaskan biz cci dan secara tak langsung cci terus buka blog ni tuk tujuan kisah sendiri dan blogshop.
10. komen tuk blog rien ek... ohsem sangat.. kita serupa.. sumenya kita sampaikan melalui doodle.. yeahh.. hidup doodler ^_^ ehehhe

ok tu jerk... Salam perkenalan antara kita.. ^_^






◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

30 comments:

babycomel said...

cumel-cumel la anak dara akak tu =)

Rien Rose said...

akak dah kawen? :OOOOOOOOO serius ingat tak kawen lagi.. macam budak2 suka lukis2 katun hehe btw slmt berkenalan dengan lbih rapat hehehe

cci said...

@babycomel ehehe.. ma ceh...

cci said...

@Rien Rose la... rien x tau ker.. alahai.. ^_^ insyallah salam perkenalan kembali..

Everything's Everythings said...

wahhh tak sangka.. igtkan budak2 lagi tgk comel sgt blog ni xD
comel2 la anak ^^

cci said...

@Everything's Everythings hahaha...kaaann.. da kata mesti pikir camtu ekeke.. ^_^

Izzati Suhaide said...

cam best jerr segmen ni tp rasa mls la nk join.hehehe...

#ermm..rupa2 nya akak..kna pggil akak la ni..hehehe..^_^

shidaR said...

haaa baru tau hehee..shida pn ank jati perak juga..comel ank2 kakak hehee :D

Cik Cip Puding said...

Kami suka ja khott doodle ampa..

Uncle Jonni said...

selamat berkenalan...

laaaa.. ingatkan baru belasan taun... baru nak amik spm....

huehueheuheuhue

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

comelnya ank dara duo org tu..

Alif Ismail said...

nak berkenalan dengan kak cci leh????

nak sign jugak!! ^_^

rAIHan said...

kampung raihan kat perak..^^

BiskOt said...

oww ini la dia 2 powerangers nya.. hihi.selamat bekenalan juga kak cci. >e<"v

aimi.syafiqah said...

comel princess2 akak :*

cci said...

@Izzati Suhaide join ar.. :)

cci said...

@shidaR ekeke..iye ke.. kita serupa..

cci said...

@Cik Cip Puding ya ka... ehehe.. ma ceh naa..

cci said...

@Uncle Jonni hahhaa... amboii.... :P

merahitujambu said...

anak cci comel..mesti mak dia mantop comel.XD

Mizzs Ninie said...

EH? Gambar akak mana? hehe.. Btw, jemput ke blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-mari-berkenalan-by-rien-rose.html

dEdEQ dE wIshEs said...

WAAAAA .. CUN ANAK AKAK ..

SELAMAT BERSEGMEN YEA KAQ

rAIHan said...

kat teluk intan ^^

Eyesha Zaidin said...

hai kak cci!!
kenal tak sha?huhu..^__^
wah!! dah de anak 2..sha ingat akak macam anak dara je..^___~

blog comel!!!!

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower

inche hlovate said...

jumpe lagi org yg join segmen ni..mcm nk join sme je

Iman Lee said...

blog warna warni. comel anak akak. semoga mereka menjadi anak yang solehah :)

http://iman-lee.blogspot.com/2012/09/segmen-mari-berkenalan.html

Pecinta pink^^ said...

seriusly dulu pn ingt cci ni dak2 skola,,hehe..ni baru tau sepenuhnye..hehe..btw,,slmt bersegmen :)

Lea Athira said...

OMAYGODD HEADER COMEL GILA xD
was here and nice blog !

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/09/segmen-mari-berkenalan.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign