Sep 24, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Blog Kawaii Farisya

http://cyahok.blogspot.com/



hai..hai... cci sebenarnya x tau nak buat entry ape.. jd cci nak share ngan korang bolg template ni.. ^_^ jd pada sesiapa yg nak tempah simple design camni.. boleh tempah dr cci ek.. ^_^ jomla support bloger ni ek..

 
 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

30 comments:

Farisha Idayu said...

thanks cci . syg cci :D

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

comelnya

Everything's Everythings said...

Wahhh comel betul xD
tak sesuai la kalau budak lelaki nk pakai template yg comel2 cmnih..
tpi layout aku yg baru pun comel jgak rasanya ;P

Maisarah Azmi said...

serius comel giler.. cci, berapa harga kalau template cam gini?

shidaR said...

comelnyer hehee :)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH .. COMEL LA AKAQ .. HEHE

Yana Aina said...

comelnya .. yana xnk tempah tp yana nk cci ajarkn. boleh?? heheh

syiela said...

comel la :)

لين Si Pipi Merah said...

nanti lepas ni mohon sangat edit blog saya plak ye. ;)

Nurul said...

Wah !! Comelnya. Ermm..Berapa ek harganya kalau nak simple template macam tu ?

-meeSUPERGIRL- said...

cci ni kreatif betoi .. guna tmplate ap?

boni kacak said...

ala tomey tomey..hehehehe

Nurmujahidah Ismail said...

not yet kot,, suke latar putih,, kalau header maybe nak,, hehe

cci said...

@Farisha Idayu welkam.. syg farisya jgk..

cci said...

@◕ Kawaii D Y S H A ◕ ma ceh

cci said...

@Everything's Everythings er.. lelaki ke.. br tahu. mgeee.. :P

cci said...

@Maisarah Azmi ehehe.. ma ceh.. bape leh PM cci kat FB ek..

cci said...

@shidaR ma ceh

cci said...

@dEdEQ dE wIshEs eehe.. ma ceh..

cci said...

@Yana Aina ajar.. ngee.. insyallah..

cci said...

@syiela ma ceh

cci said...

@لين Si Pipi Merah ehehe... :P

cci said...

@Nurul ma ceh.. bape leh PM cci ek..

cci said...

@-meeSUPERGIRL- ehehe.. ma ceh.. template minima kot.. ngee.. x pon denim

cci said...

@Nurmujahidah Ismail ehehe.. boleh jer

cweet pinky said...

salam singgah dari CP , saje BW sini :D

لين Si Pipi Merah said...

lynn letak banner cci dan banner kat atas ni kat blog lynn yep. ;)

Nisa Greennnpanda said...

cci yg edit blog tue eh?
honto ni kawaii!!!!! (゜▼゜*)

FaTiMah aZ-zArAh said...

sangat comel yang tak terhigga.. boleh buatkan saya.. : P

♥ Lia Abdillah ♥ said...

comel .. pndai akk edit ^^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign