Sep 30, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Line Tenet


hermm... ape korang rasa bila korang byr bill bulan2 lan cam hampeh.. mesti bengang kan.. huhuhu.. itulah yg terjadi pd cci dulu.. kalo nak tau.. cci dulu pakai P1... masa memula pakai mmg ok.. laju jerk dia pegi... tp sejak raya aritu.. line jadi cam hampeh... nak buka 1 page pon.. hajap... semua keje cci pending.. nak bw ke blog kawan2 pon ssh... waktu tu.. mau berbakul2 kene maki.. opsss... :P tp korang pon mesti camtu gak kan.. ngeee~~ ye lah hati tengah panas... muehehhe...jadi bila tak tahan makin lama makin teruk.. cci buat keputusan guna unifi... hambek kau... baru puas atikan.. sejak tkr unifi.. laju jerk dia pegi... hehehe.. ja pada korang yg nak pakai P1 pikir banyak kali k..masa korang pakai.. mmg ok sangat.. tp bila da mula P1 minta sekeh.. ape lagi.. mau rasa haishh.. x tau nak ckp da... 


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

20 comments:

Farisha Idayu said...

Selalunya memang macam tu /.ase tu farisha pakai umobile .. hari pertama memang laju lah... buat minggu seterusnya macam errrr....

skrg dah potong dahhh ^_^

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

memg laju unifi, tp skrg pkai wifi stremyx.. laju gak.. tgok katon pun syok je..

boni kacak said...

p1 ni bagusnya bila kat tempat yang betul2 ada coverage dia je.. tapi kalau unifi, memang tak leh nak cakap apa la.memang superb dan terbaik..hehehehe

-meeSUPERGIRL- said...

hahahaha . muke fedup gile yg last tuh .. bawah bertendangggg .. kih3

BiskOt said...

terjadi pada sy skrg. hehehe. tp sy guna celcom. pun same (sb umah area pdlman kn signal tak berapa nk ade, sipi2 je). bile smpai thapnye, mulalah, sedap2 komen, pastu pending.. wuu~ org dh cite sampai ke bulan, kita baru smpai bukit. kt sini nk pakai unifi xckop forum, apartment. haih haih. T_T

Mieya Atiera said...

maybe kekadang signal internet tak sampai kat kwsn kita. sebab tu line slow.

Azzah said...

azzah pakai p1.mmg rasa nak humban.

Ismi Iman said...

kak gune je la tm..iman pon dh tukaq tm senang ckit.P1 nh xsemau tempat dpt coverage tau.mcm iman dok shah alam ai 2 kt ttdi..lorong umah iman dpt P1 tapi lorong umh kwn iman 1ag xdpt..xbgs la p1 nh kak..cewah jht toi mulut ko ni iman hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELNYE DOODLE TU .. HIHI .

TENCEN KAN KAQ .. SOBSOB

Nizam Erul said...

samalah mcm Nizam .
line tenet Nizam mmng lembab mcm kura2 . :'(

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

nieza pakai streamyx..tak pernah pakai p1...tak reti nak komen... line yes! pon kekadang ok..kekadang k.o... tapi main line mmg laju berbanding yang line amik dari signal macam yes!

Nurmujahidah Ismail said...

i now use skmm,, maxis,, and still best lagi takat ni,, huhu,, unifi berapa ye sebulan,, mahal ek?

rAIHan said...

unifi pon oke..skg raihan guna wifi stremyx bile kat uma, kat kampus raihan guna bb celcom. line pon mcm hampeh je. =.=

Everything's Everythings said...

Dulu kt kolej ktorg pakai P1 juga, share ramai2
memang best awal2 tu tpi last2 kitorg biarkan dia terminate je sebab line lmbat bebeno even ktorg bayar tiap2 bulan dulu tpi line wifi yg free tu pun lagi laju..

shidaR said...

heheee..penah alami kak..phm jerk..naseb dah ok..giler smggu dia bt halritu rsa nk serang ofice dah..hahaaa..naseb now ok dah..

Kesuma Angsana said...

samalah kes kita ! huhu

nazha anua said...

p1 ceh tak guna

Atirah ★ said...

sy pkai wifi je . tak faham semua-2 benda ni semua . hekk , ketinggalan zaman . heee :D

FaTiMah aZ-zArAh said...

saya pakai wifi jer.. kalo saya dlm tempat akak pun , mesti saya marah.. hehe

elyna mirsada said...

unifi mmg laju,hehe

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign