Sep 2, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Mari Menjahit.. ✿

hai korang... sehat ke,, cam lama plak cci x hupdate entry barukan... agak2 ade tak yang rindu dengan cci *perasan.. bukan apa.. tetiba cci teringin sangat nak menjahit... tapi haishh... tak reti-reti jugak.... sampai da kawen anak dua orang da.. ehehe... kalo ada antara korang yang pandai menjahit leh la share ehhee.. nak tau gak korang pandai jahit baju ape.. kalo cci takat jahit jelujur je lah.. hahhaha.. *itu je yang aku tahu... =_="
kebetulan mak cci pulak ada buka kelas menjahit di dewan serbaguna di Sitiawan, Perak, jadi cci lukiskan 1 kartun tuk mak cci.. ehhee... jadilah kartun mcm kat atas tu.. ^_^ 

klik tuk melihat dia membesar

So.. ini la banner untuk mak cci.. amcam ok x.. ^_^. Pada yang berminat boleh la dtg belajar.. tu pun kalo dekat la.. ehehe.. tempat dia di Kampung Serdang, Sitiawan, Perak.

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

31 comments:

Farisha Idayu said...

Samela kite tak pandai menjahit huhu T_T

doodle cci cute & banner tu o sangat-2

amal said...

comel nyaaaa banner diaa :')

alamak , jauh laa kt perak. Huu

Shazney Shamsuddin said...

comey comey bleh lah anta tempahan

jom join http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html

#ciksuzlin said...

ala~~ kat tambun xd ke bengkel mcm ni?

cci said...

@Farisha Idayu kan... ehehe

cci said...

@amal ma ceh... tu la.. kalo dekat le la dtgkan..

ary_lee said...

Kalau kat serdang, selangor..//
leh gak join:P

dEdEQ dE wIshEs said...

CUNNYE DOODLE TU .. XSABAR NAK SUH SIS WAT HEADER .. TP KEADAAN XMENGISIN KAN WAT MASE NI ..

KITE TGN KERAS CAM KAYU .. XRETI LANGSUNG MENJAHIT .. HOHO

لين Si Pipi Merah said...

cci..cantiknya blog nie... cantiknya doodle...cantiknya..cantiknyaaa... :)))

cci said...

@ary_lee ehehhe... nama pon sama.. cume nogori je lelain..

cci said...

@dEdEQ dE wIshEs eh.. no hal jer.. :)

kan.. sama la kita.. hahha

cci said...

@لين Si Pipi Merah eh2.. ni mesti kes lama x dtg sini kan.. huwaaa.. nak majuk..

Alif Ismail said...

salam...itulah kak, memang alif dah lama tak menconteng arang kat blog alif tuh...hari ni baru alif ade mase sket nak godek2...

amboi...meriah sungguh blog akak nih...ade maskot yang sungguh comel..nak satu!!

Nurmujahidah Ismail said...

umi selalu suh muja belajar menjahit time cuti 2 bulan,, and selalu tka pergi jugak,, padahal menjahit kerja paling mulia bagi seorang wanita,, insya ALLAH this year akan buat benda ni,, amiin,, jahit ni susah ke tak ek? mmm

nurdani said...

saya pun nak belajar menjahit baju. senang nak jahit baju sendiri ikut fesyen terkini. jimat duit. hehe
comel sangat doodle tu

Everything's Everythings said...

Kalaulah ak yang tinggal dekat situ kan.. mmg confirm ak pergi kalau lepas tgk banner ni hak2
comel betul xD

boni kacak said...

wah..comelnya banner tu..hehehe

SiBudakKurus said...

cci mmg duduk sitiawan ke??

cci said...

@Alif Ismail tu la.. ehehe...

meriah.. maskot ek.. alorr.. pakai kejap jerk.. ^_^

cci said...

@Nurmujahidah Ismail tp kalo da x reti menjahit.. cuba camne pon tetap gak x jadi.. huhuhu.. entahla.. bg cci cam ssh jerk

cci said...

@nurdani tu la.. mmg best kalo pandai menjahit.. tp apakan daya.. tetap gak x boleh..

cci said...

@Everything's Everythings hahaha... ye ke.. ngee~~

cci said...

@boni kacak comel ker.. ma ceh..

cci said...

@SiBudakKurus haah duk sitiawan.. tp tu umah mak.. akak duk manjung.

elyna mirsada said...

cute sgt..

shidaR said...

shida pernah kak beljar time skolah buat baju krung..tp dah lama tinggai mesin nih jd segan nk bt tp blh se nye kalo tgk balik bku rujuk..hehee..msa tu bt baju krung sndri hehee :)

Nizam Erul said...

haha . cntek banner tu ~

rAIHan said...

alahai comelnya..

nazha anua said...

anak misali ni

Pecinta pink^^ said...

banner xdpt di sangkal mang cntik,,hee..teringin jugak nk blaja mnjahit..almaklum,,tak bape nk reti mjahit :P hehe

nia ibrahim said...

As salam..macam mana nak contact awak.sy teringin nak mintak tolong awak design banner perniagaan sy..ni no sy 0179108772

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign