Sep 3, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Meowww...


hermmmm....???

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

31 comments:

shidaR said...

hehee..sian kucing girl tu kan hehee..dia xtau kucing boy tu fikir ape..^_^

rAIHan said...

hehe..ksiannya meoww..

Everything's Everythings said...

hai.. kucing2 lol
Macam boyfriend kcing(kucing ak betina ya) aku plak, selalu dtg rumah curi makanan kucing yg kitorg letak utk kucing ktorg xD

dEdEQ dE wIshEs said...

HEHEHE .. NI KIRE CINTE BERTEPUK SEBELAH TGN JE LA KAN .. KEHKEHKEH

syiela said...

muahahaha... bertepuk sebelah tgn nampaknya..

salam kenal!

Nurmujahidah Ismail said...

hahaha,, sedeynya kalau jadi kat dunia realiti benda ni,, sob3.. pernah jadi kat cci ek? hehe

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

memg kita org pompuan msti pk lebleb..org laki salambe dok je

Cikgu Ma said...

kalo lelaki pun selalu mcm ni..hehe

Rien Rose said...

hhahahahhahaha

ary_lee said...

ary ni cukop anti dengan kucing..
tapi bila tengok kucing cci,
macam comel lah plok..
HohohohohoXD

merahitujambu said...

ahaha..baik love fish kenyang pon kenyangkan..keh2..sekeh th laa kucing tu

cci said...

@shidaR tu la kan... ^_^

cci said...

@rAIHan syiannn dia..

cci said...

@Everything's Everythings ye ke.. ahaha.. nk ngorat la tu..

cci said...

@dEdEQ dE wIshEs hahaha.... cinta x terbalas... :P

cci said...

@syiela hahaha...

salam kenal gak..

cci said...

@Nurmujahidah Ismail erKKK.. err..errmmm.. hahhaha... x kot..

cci said...

@◕ Kawaii D Y S H A ◕ kan.. kita beria2 jerk.. dorang pikir menda lain..

cci said...

@Cikgu Ma btol2....

cci said...

@Rien Rose hahah.. jgk la..

cci said...

@ary_lee ye ke.. hhahhaha... tp kucen pushen agi comey..

cci said...

@merahitujambu hahaha... tu la meh sekeh dia reramai,,.

SiBudakKurus said...

muahaha. yg betina penat feeling2. jantan sibuk cari makn

boni kacak said...

yang jantan tu nak cari rezeki tu sebenarnya.hehehe

nazha anua said...

macam double meaning je..

Farra said...

lawa blog cci >O< MEOWWW :3

keri ikhwan said...

wah cun template baru. susah nak bw skang nih sbb internet takde. prkhdmatan streamix cam hampeh. da repot pn xde tndakan

lepakk.com said...

Eh benda betul ni

Hanif Idrus said...

Itulah kucing jantan namanya...kalau lelaki tak der kot..hahahahah

Pecinta pink^^ said...

TERSIRAT N TERSURAT :) HIKHIK

Che Rosliza Che mat said...

cute kucing tue..

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign