Oct 13, 2012

AMARAN

pada pengunjung BLOG CCICUTEDOLLYLICIOUS yang dikasihi dan disayangi kalau boleh tolonglah jgn letak iklan link churp2, says or whateber di shoubox cci. Koranng ingat ngan cara cmtu korang leh cepat kaya ker.... dengan suruh orang lain klik tanpa ikhlas.. kalo korang nak orang lain klik iklan2 awak tu.. terus g tau jerk ok.. 10kali cci leh KLIK iklan awak tu.. jgn bagi org benci sebab sikap awak tu...Kita ni perlula ade Adab dan Sopan.. jangan main sedap jerk letak link iklan kat shoutbox tu. 

Kalo nak org KLIK pon wat la 1 entry cam CCI tu.. barula org yang klik tu leh klik dengan ikhlas tanpa rasa sakit hati... tul x..

SO PLEASE yer... jika saya dpt tau sapa awak.. saya akan gegarkan BLOG AWAK tu k.. ini adalah AMARAN dari cci... (cukup menyampah ngan org yg pentingkan diri sendiri ni.. huhhuhu)

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

31 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

hikhik.. da kena.. ritu sy kena, sy p cari link bdak tu sy sound...tu pasal malas nak letak cbox... nak tgallkan jejak komen entry...

SiBudakKurus said...

betul lah cci..dlu asyik terkena je ngn link tu. skrg x tekn pun link2 tu..n berhjat nk delete je shoutbox tu

Diera Tekikushika said...

hehee. samela kita. skrg ni da mmg xkan laa nk klik link kat shoutbox tu. =)

S A N D R A said...

betul2.. sy pn sllu kena mcm tu

uyu_chan said...

btol tu emg dh rmai org buat camni,,,sakit haty un adew ,,,

Cikgu Ma said...

saya sebab menyampah dgn link iklan tu la saya buang cbox....setahun lebih dah x pakai xcbox....pastu tgk la iklan2 saya, tak penah suh klik..hahaha

harap manusia2 yg suka buat gtu reti bahasa la yea...^_^

PinQib (Jung) said...

betul betul.. menyampah gilo orang yang trick reader ngan link3 tahpape

Asmar Arafad said...

jom jadi bertuah di sini, saya tag

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

Yana Aina said...

amaran keras nie ... sbr k. tkut nk buat mcm tue. tkut x halal

rAIHan said...

dah selalu terjadi dah nie..mmg kurang ajar org cm tuh. =(

Mieya Atiera said...

Mieya dah selalu kena. So, sekarang nie, kena check kat dashboard cbox tiap kali nak balas jejak. Takut terklik dorang punya link iklan.

Encik H said...

erkk..tapi tapi tapi..saya mana ada churp2, says dgn nuffnang tu sume..tapi kat shoutbox pun x pernah..:(

Nurul Aini said...

Samalah..banyak blogger yg ada tulis pasal benda nie. Geram betul pergi spam cbox orang dgn SAYS...nak kaya tak bertempat.

Farra Izzaty said...

Betul tu !! ^3^

dEdEQ dE wIshEs said...

KAK CCI .. SABAR-SABAR .. MEMG DA BYAK KALI KENA .. MEMANG XDE TAMADUN ORG CAM GITU .. JGN NEKKAN TEKANAN DARAH TUK ORG GITU .. SABAR ERK

Nurul said...

Nurul pun geram juga. Diorang letak link iklan kat shoutbox Nurul.

deno said...

Deno selalu jugak kena mcm kak cci... huhu

uyu_chan said...

geram....

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

A'a..x suke jugak dgn org camni!! >.<

Azhafizah Md Nor said...

macam macam iklan ada dan bermacam macam ragam ada.

baby comel said...

selalu jgk terjadi camni.. geram jgk

Izzah Norlizah said...

btl2,,,sokong sgt2.bru td kena&byk kli da kena tp skrg lbh aty2,,,check dlu link 2 then bla da psti bkn link iklan bru click^^

cik kumbang said...

betul tu huhu
kdng2 terpksa copy link dlu b4 klik trus sbb da tahu ~
-__-

MystoryPic said...

Oooo rasanya saya belum pernah lagi alaminya... jahat sungguh dia org ni

Cik Cip Puding said...

kite pun tak tau nak buat ape..

mia yusof said...

saye pernah kene die letak name dekat situ najwa latif XD

Nazurah ♥ said...

Kak cci saya setuju dengan akak ! Mereka buat sesuka ati jee . Dah macam skim cepat kaya (eh , betul ke ? )Macam2 nama ada artis lah . Hehehe xDDD

shidaR said...

btol tu..kak..kak pernah je klik2 iklan shida hehee ^_^

Zamani said...

Salam~ Zam datang melawat ke sini dari segmen Lyssa Faizureen ('',) Sorry sebab lewat blogwalking ke blog anda

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Okay, got to go now~ Have a Pleasant Day, Friend ;)

sharmiza shahar said...

setuju! geram jugak ni..huhu

Atirah ★ said...

selalu kena cmni kak . tapi susah jgk nk cri spammer ni . haih ! padahal kat cbox dulu , sy dh siap tulis kalau letak link churpchurp/says saya akn mlukan org tu . tapi , still tak dengar ckp . org bangla ke tak paham cakap org . haha

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign