Oct 3, 2012

"Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway "


nak join klik banner tu


ok.. kali ni cci nak join jom follow kulikutif.. errr..pe maksudnya kulikutif tu ek.. bluurr kejap.. ehehe.. tuanpunya blog kasi cerita sikit.. ehehe...cci join kerana telah di tag oleh DYSHA kembarku.. ehehhe.. :P ma ceh ek tolong tag.. ngeee~~ 
nak cerita pasal blog beliaulah:-

1. Bila cci masok jerk blog beliau da tentu korang dengar lagukan.. so ohsem ar lagu tu.. sesuai dengar bila kita rasa happy, dlm hujan, nak tdo, sedih mcm2 perasaanlah ade... best tau lagu tu.. ehhe.. x caye leh g tgk n dengar

2. Blog yang sangat simple n ohsemmm...walaupon pertama kali cci buka blog beliau.

3. Cci suke Tagline blog beliau.. Hidup Tanpa Dugaan, Hilang Warna Kehidupan.. btol tu.. kalo x de dugaan dlm hidup ni.. bkn kehidupan namanya... ye lah.. kita hidup ni kena la ade warna-warninya.. pahit manis,..sedih, gembira, bayangkan kalo x dek sume tu.,. FLATTTT jerk... bkn kehidupan namanya.. contoh kalo kita ade gado2 ngan hubby, boifee, or wahtaever bila da gado2.. mesti ade pujuk2 kan.. dan masa tu timbul rasa kasih dan sayang yang amat kuat sekali.. ^_^ soo sweeett...

4. Cci tgk kebanyakan entry banyak gambar makanan... huishh.. look so yummy ok... terliur tau cci.. mujur x meleleh atas keyboard ni.. ehhehe... x caya korang leh g tgk sendiri... :P maybe beliau suke makan kot.. ehehhe...

Errrmm.. rasanya tu je la kot.. kalo citer panjang2 ni.. ade x yang nak baca.. ehehe.. baca jugak k.. kalo x meh cini nak sekeh sorang2... :P



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

16 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN KAQ CCI .. GUD LUCK .. WINK .. PEACE ..

BiskOt said...

rajin akk bersegmen.. goodluck kak. sy sekodeng dr jauh dulu. wah. he he he.

Cikgu Ma said...

Remy keje executif makanan...cheff agaknya....itu pasal banyak sangat makanan kt blog dia....kalo la semua tu real, boleh la semua reader yg singgah blog Remy rasa sket kan..hihihi

Nurul said...

Selamat menyertai segmen follow-mengfollow ni ye kak Cci!

FaTiMah aZ-zArAh said...

selamat bersegmen kak CCI.. chaiyok!!

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen ;)

ayut said...

slmt bersegmen..join jgk :)
wah..blog ada GA la..huhu

Azzah said...

gud luck cci..

shidaR said...

kak gudluck yer hehee :)

shidaR said...

eh shida pun join juga kak hehee ^_^
sama2 la kite tgk nnt siapa yg tkena hehee :D

boni kacak said...

selamat bersegmen awak :)

Everything's Everythings said...

Sama2 kita meriahkan segmen dia.. ^^

Remy hazza said...

CCI...
thanks for the entry..... mekasih join segmen yg takseberapa nie.....
maklum kulikutif cam remy nie takde ler glamer cam retis...he3....
kulikutif tu gabungan antara executif dan jugak kuli...dua2 keje remy buat...he3

Remy hazza said...

thanks cci....
semoga bertuah nanti......

maszull said...

assalamualaikum ...mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

Isabel Diaz said...

Hye, singgah sini,

Dari segmen yang sama,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

Dah lama follow awk,

Kalau ada masa lapang,

Jom join sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign