Oct 31, 2012

"Saya nak menang doodle"



Hai korang.. cci join GA ni.. Penganjur dari Azzah.. alaa.. korang tengok doodle tu pun da tau da siapa punyakan.. jadi apa lagi jom lah join ramai-ramai..^_^ sebelum tu jom baca ayat bodek cci... ngeee... :P


Cci nak doodle azaah sebab comel sangat.. lain dari yang lain.. dan ada trademark tersendiri. Dan yang paling cci suka sekali doodle azzah ada pelbagai versi dan style.. dan yang tersangatlah fahionista.. cci pun jeles tau... ^_^ dan yang paling cci suke bila azzah buat quote mmg best sangat..dan soo sweet.... azzah cci x peduli cci nak jugak doodle tu.. *walaupun tahu x menang.. tapi nak jugak... plsss... (sambil wat muka comel) ^_^ doodle azzah comey...cuteee...kemas sangat...dan sempurna sangat doodle tu.. ^_^ jadi apa kata azzah bagi cci menang ye... ehehehe... 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

14 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK KAK CCI ..

Kesuma Angsana said...

gd luck ye

Afifah Hayati said...

Good luck kak ! doodle akak pon comel

syiela said...

gud luck ye :)

Azzah said...

Thanx join cci..kalau cci menang kena bg yg paling comei ni..hi..hi

Nurul said...

Good luck!

Cikgu Ma said...

sungguh bodek...hehehe

gud luck cci ^_^

saya pun dh join...

Bui Junaidi said...

TOKEY DUDEL NK DUDEL ORG LAIN PULAK YER..^_^

zakie 11 said...

ayat kak cci memang nak jet kak azzah punye . Saye punye ayat pun x ade word "fashionista"

boni kacak said...

good luck ye awak!! hehehe

rAIHan said...

good luck kak cci ^^

shidaR said...

gudLuck kak cci :) moga dapat doodle dr azzah tu :)

Dunia Wilma said...

Good luck CCI :-)

Che Rosliza Che mat said...

good luck cci

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign