Oct 6, 2012

" SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "



jom join... sebelum tu korang kenala.. taip beberapa soklan yang telah diinterview oleh cik lyssa kita ni ek.. soklan interviewnya adalah:-

kenapa korang berblog ? Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ? Apa tujuan utama/asal korang berblog ? Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?
Selitkan sekali , siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging . Lebih kurang macam idola la 

banyak x.. ehehe... jom tgk jawapan cci plak.. ngeee.. ^_^

kenapa korang berblog ?

cci bloging kerana hendak memaparkan pada dunia bloging tentang artwork cci.. yelah.. cci kan buat bisness design di ccicutedesign ^_^

Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ?

cci leh terjebak ngan dunia blogging ni kerana dieya ^_^ dia yang bertangungjawap atas semua ni.. ehehe.. ^_^ rindu dieya.

Apa tujuan utama/asal korang berblog ?

tujuan utama cci memula tu.. mahukan lebih dikenali di dalam dunia bloging ni.. ye lah.. cci kan wat biznes.. jadi dengan adenya sistem internet ni kenalah digunakan dengan sebaik-baiknya...alhamdulillah.. semua tu menampakkan hasilnya sekarang.. tq dieya ^_^

Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?

ape yang menariknya err... rasanya banyak kot.. ehehe.. ^_^ salah satunya adalah kartun-kartun cci dimana cci pelbagaikan rupa dan designnya ^_^ salah satu artwork yang cci lakukan adalah dengan melukis perbagai watak kartun, Kad nama, website, banner dan sebagainya..dan yang paling penting cci juga ada menceritakan tentang kehidupan harian cci dengan meluahkan cara melukis doodle.. hope korang leh la singgah ek.. ^_^ freebies jugak ade.. wee~~

siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging?

siapa ek.. bagi cci semua blogger adalah sumber inspirasi cci.. ^_^ tambah-tambah jika mereka itu adalah seangkatan ngan cci seperti melukis doodle.. cci always support them ehehe,,, dan x lupa kakak2, abang2 dan adik2 cci yang selalu singgah dan komen di entry cci.. hargai sesangat pada korang.. tanpa korang pasti dunia bloging cci sepi jer.. ^_^ dengan adanya mereka semua semangat untuk melukis dan up entry berkobar-kobar.. ehehe.. ^_^ sayang korang tau...muaaaahhhh...peluk ketat2 


ok tu jerk...da abis da cci di interview oleh lyssa.. ^_^ hope lyssa yang comel sentiasalah support pada blogger yang baru hendak meningkat naik.. ^_^ *teringat masa dulu2 lyssa banyak bantu cci dengan review blog cci.. setahun yang lalu... hargai sangat tau.. ^_^ love u.. 






◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

50 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN AKAK ..
WAH .. MEMG BYAK MENDE MENARIK AT SINI .. HEHE .. SBB TU DEQ SUKE INTAI BLOG NI

Nurul said...

Hai..semangat berkobar-kobar. Hihi...Akak pun join juga.

CharlieAngleo said...

hye:)

First time masuk blog ni.. blog ni cute sangat!!! Akan menjenguk kat blog ni selalu lepas ni...hihi

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cikgu Ma said...

saya pun join juga ^_^

blog org berseni mcm cci memang banyak kelebihan dan tarikan...blog saya tu tak tau menarik kat mana..biasa2 je la...hihi..memang suka tgk doodle2 cci..comel...blog cci jd sumber utk saya lukis2..tp cci jgn risau saya tak dapat buat copycate punya...^_^

moga bisnes cci bertambah maju...saya pun berangan2 nak tempah something dengan cci..insyallah ^_^

boni kacak said...

selamat bersegmen :)

-meeSUPERGIRL- said...

wah lyssa buat segmen? tatau pulak mee .. hehe . nt lah ad mase nak join jugekkkk

Jane. P said...

seriously comel design blog ni :).. hye me too join this segment hehe

Farisha Idayu said...

Waaa....good luck .. cci :D

Suara Hati said...

selamat bersegmen :)

Everything's Everythings said...

yup artwork CCI semuanya comel2 ^_^
lps ni CCI buatlah artwork anime-anime yg comel2 xD

Everything's Everythings said...

lupa nak wish, good luck for the segment ^^

keri ikhwan said...

blog ni istimewa sebab mampu buat orang termenung 2-3 jam tiap kali masuk.

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Eyraaa Rawrr ♥ said...

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SCA said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

MORNIIIIIING!!
Singgah sini :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nazuerah Azhar said...

Hello Awak., Singgah sini dari Segmen yang sama :)

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Megat Emy said...

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , dari segmen yang sama :)
Hepi blogging yerr .

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

hye..rajin2 singgah lar :) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dayana jojo said...

Dari segmen yang sama..
Done follow you! (729) Follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

shidaR said...

wahhh nice tp dr mula kenai kaka cci ni shida dah tahu pkara utama kak cci bloging hehee nice kak..selamat maju jaya kak :)

shidaR said...

oh tlupa plak shida pon join segmen yg sma..selamat bersegmen kak cci heheee..doodle akak mmmg cute2 tau!!

deqjamucuxx said...

datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

good luck dlm bisnes =)

Minah Sepet said...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis said...

singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

aku eryati said...

BW dr segmen yang sama

http://eryati.blogspot.com

izwan said...

salam..singgah sini dari segmen yg sama http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Wieda said...

selamat bersegmen cci :)

Atirah ★ said...

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MarliaMarble said...

singgah,baca entry n follow sekali..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah dari segmen yg sama. follow sini. 751. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

@nurulfatihahramli said...

comelnyeee blog awak nieh... suke sangat sangat sangat..

done follow awak.. :)

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hye..
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Cik Nas :) said...

msuk blog ni rsa mcm taknak kluar :p

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign