Oct 30, 2012

SENARA NAMA TOP 10 'BLOG SIAPA YANG KAWAII TU?'


Berikut adalah senarai nama 'Blog Siapa Yang Kawaii Tu?'
(Top 10) 

bagi yang terpilih di dalam senarai Top 10 cci akan pilih lagi untuk senarai Top 4 di mana pemenang akan diumumkan di blog
KawaiiDysha 01/11/2012




Pesanan dari Penaja:-
Oleh kerana tarikh contest ni akan ditutup pada 1/11/2012 maka setiap blog yang join untuk contest tersebut sekiranya layak untuk masuk ke peringkat akhir iaitu pemenang TOP 4, maka kami sebagai juri berhak untuk memilih mana yang lebih terbaik dan yang patut menang. ^_^ dimana kami mencari 100% hasil dari tangan sendiri.

 Gud Luck

Tiada isu pilih kasih disini ye... :) semua keputusan adalah muktamad dan mengikut terma & syarat yang dikehendaki.

nak join klik sini

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

25 comments:

SiBudakKurus said...

eh ade lagi terselit kat bawah tu..tq cci..dah masuk top10 pun dah bersyukur..

munirah :) said...

tahniah kpd yg trpilih .

cik kumbang said...

alhamdulillah terpilih :)
TQ kak cci & blog KawaiiDysha ^__^

p/s: nie link contest ~

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

ada masalah teknikal hr tu trpaksa privatekan blog kejap huhu

Azzah said...

top 10?duppp,pengsan 5 saat..k,da bangun.

Kesuma Angsana said...

tahniah ye

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TAHNIAH TUK MEREKA2 ..

Hana said...

Alhamdulillah, tersenarai top 10. :D
thank you cci

Afifah Hayati said...

kita tak terpilih :'(

Cikgu Ma said...

ya ALlah, bedebar dan terkejut tau tengok link saya tersenarai...terharunya....thanx cci dan dysha...^_^

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

uuuu...suspen jugak neeee

ary_lee said...

kebanyakan blog yg kawai tu ada unsur pink.. huhuhu...

Nurul said...

Banyak juga blog warna pink kan ?

Kara =) said...

sop3..xpelah..hehe
tahniah kat grup 10 :)

munirah :) said...

@ary_lee kan ? haha blog kite purple ~

-meeSUPERGIRL- said...

comel2 sumuanyeee ;)

Nizam Erul said...

Alhamdullilah ^^
tersenarai :D

fatin amalina husna said...

tahniah kepada yg terpilih..
mesti comey2 je blog..=)

nazha anua said...

tahniah semua:)

MystoryPic said...

tahniah kpd yg tersenarai... MSP kompem la tak der dlm senarai

Nurul Aini said...

Wahh..tahniah pada yang terpilih..blog mereka memang kawaii.. ^__^

Nazurah ♥ said...

Alhamdulilah , tersenarai :)
Tahniah kepada yang lain jugak ^^
Terima kasih kak cci :D

shidaR said...

gud luck semua yg tsenarai tuh :)

BiskOt said...

huu~ ehem2 tercalon lagi.. XD

haish tak sabar nak tahu siapa juaranya. ura2 dh nmpk dh tu.

Aqilah Shafiah☆ said...

Masih sempat lg ke kalau yg baru nk msk hari nieh utk trpilih kalau DH PILIH SEBELUM TARIKH TUTP???
Terase mcm xde harapan jek kalau hantar hari nieh..hmm
Btw..gudluck all..

rAIHan said...

tahniah bg yg terpilih ^^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign