Oct 28, 2012

Senara Nama Top 20 'Blog Siapa Yang Kawaii Tu?'


Berikut adalah senarai nama 'Blog Siapa Yang Kawaii Tu?'
(Top 20) 

bagi yang terpilih di dalam senarai Top 20 cci akan pilih lagi untuk senarai Top 10 pula.. Jeng..Jeng... Nantikan..pada hari berikut.

Tarikh: 30.11.2012
Hari: Selasa
Jam: 1.00 tghr






◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

33 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

arghhh suspen la plak...

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH UNTUK MEREKA YG TERPILIH .. MEMG KAWAI LA BLOG2 TU <3

munirah :) said...

alhamdulillah :)
terpilih utk top 20 !

Nizam Erul said...

wah ! blog Nizam tersenarai lah .
sukanya-II :DD

Meya Lolipop ♥ said...

alhamdulillah terpilih... hehe

Azzah said...

eh,blog azzah pun ada..thanx cci.

rAIHan said...

tahniah utk yg terpilih. ^^

Encik H said...

erkk..blog aku tak comel..malunya..#_#

Sarah Zulkifli said...

Tahniah buat siape yg terpilih , walapon sye tak terpilih

deno said...

nak bw jap :)

MystoryPic said...

hehehe... tahniah

Eyraaa Rawrr ♥ said...

Wah, semua blog cantik.

Cik Wieda said...

woow-2 , kawai nya belog-2 depa !

GOOD LUCK !

-meeSUPERGIRL- said...

alamak taktersenarai lah pulak. nampak sgt blog tak comel. wkakakak!
Blog mereka mmg ternyata comel.. tahniah! :)

Afifah Hayati said...

Alhamdulillah . Saya terpilih . InsyaAllah , saya mesti terpilih untuk top 10 orang lak

boni kacak said...

tahniah kepada mereka :)

♥ Safiena ♥ said...

Uiksss... blog akak pun ada juga? Alhamdulillah. Tak sangka pula. Dup dup saspen dah ni hehehe..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Huhu..xberjaya msk lam senarai..

Tahniah pd sapa yg tersenarai

Cikgu Ma said...

alamak!!!tersenarai...thanx cci...macam segan plak....^_^

tersenarai kt cni pun rasa dh bertuah sangat...tak menang pun tak kecil hati, sebab semangat belajar dari sifu doodler mcm cci itu lagi best ^_^

tahniah juga utk peserta lain yang tersenarai...

yang tak tersenarai, jangan kecil hati, blog anda tetap bagus ^_^

merahitujambu said...

jeng2...ramai pesaing hebat ni

Syarafi[skyforce331] said...

wahhh...kawai2 semua :3

SiBudakKurus said...

eh3..ade terselit name kite yg last..dub dab dub dab

Nurul said...

WAH! Alhamdulillah. Nurul pun ada sekali. tak sangkalah pula blog Nurul tersenarai.

syiela said...

tahniah pada yg tersenarai

zAnA hAmDaN said...

done to follow your contest! :))
your blog jeongmal kawaii!
neomu neomu jowahea! ;)
http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/

Kesuma Angsana said...

tahniah ye !

nazha anua said...

wah template baru la..

Nurul Aini said...

Saya scroll ke bawah..ehh..saya ada ke? alhamdulillah..terima kasih kak cci. ^__^

merahitujambu said...

PTT CCI YANG MENANG..xd

BiskOt said...

pertama kali tersenarai dalam top 22.. keh4. measeyy~ syukur alhamdullilah.

dan tapi penganjurnya blog, aduhai cantik betul. (nak2 lagi, curi2 on9 kt tmpt kerje, screen lcd, pehh luas mata memandang, harmoni iris mata melihat) XDD.

goodluck utk semua. *feeling mcm masuk dewi/hero remaja lak* XD

\\ Izzah // said...

Alhamdulillah , tersenarai tp kat top10 x :)

\\ Izzah // said...

Alhamdulillah , tersenarai tp kat top10 x :)

shidaR said...

weee..mmg suspen hehee :D

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign