Oct 4, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: TAHNIAHHHHHH..


Top Commenters Bulan 9, 2012


Tahniah cci ucapkan pada korang yang rajin mengomen di setiap entry cci.. love u lah... dan terima kasih juga kerana tak henti2 support blog cci yang x seberapa ade ni.. walaupon bukan retiss... ngeeee... *ada hati nak jadi retis ke cik jemah oii.. hahhahah... tak dek lah.. bukan itu tujuan cci ingin berbloging.. cuma 1 jerk.. inginkan sahabat yang ramai walaupon kita kenal di alam maya ^_^ bestnya kalo leh jumpa kan..kan... pasti ohsem...
pada tak tersenarai tu rajin2 la komen ek.. cci ingat nak bagi hadiah setiap bulan..sebagai tanda cci sayang pada korang yang sudi datang dan mengomen.
Mereka akan mendapat hadiah-hadiah di bawah ni.. seperti Wish Kad dan Bookmark. 




mereka yang bertuah:-
Pls bagi alamat rumah korang ke FB https://www.facebook.com/CcicutedollyliciousStudio

BULAN 10, 2012 siapa pula ek..? ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

32 comments:

merahitujambu said...

TAHNIAH...mesti suka sampai mimpi2..XD

Yana Aina said...

Wahh..tahniah pada mereka ^^

♥ layla naziera ♥ said...

auwww ! seronoknyer . bertuah sapa yang dapat tu . comel2 belako pulak tu boomark n wish card dea . . :)

keri ikhwan said...

alamak. nmpak sngat dh jrg mengomen ni. jenguk2 slalu x sempat nk komen.
internet xde kt rumah. ni pun guna makmal punya internet :P

dEdEQ dE wIshEs said...

WOW .... HOREY HOREY .. HEHEHE .. ALHAMDULILLAH ..

BUKAN HADIAH JADI UKURAN .. KALO KAQ CCI XKASI HADIAH PUN .. TETAP DEQ AKAN JADIK PENGOMEN SETIA AT CINI .. ^_^ ..

KAQ .. DEQ XDE FB .. CMNE ?

MEKASIH KAQ .. NGEE~

Everything's Everythings said...

Wahhh bestnya xD
saya pun tersenarai sekali lah ^^
Setuju dgn dedeq tu..

tapi kan, saya takde FB owh ;P

Farra Izzaty said...

Tahniah semua ^__^

Cik Cip Puding said...

yeayyyy.. hahaha walaupun tak tersenarai.. yeay jugak leerrr... teeheehee

syiela said...

wah.. tahniah pada mereka... mesti tidoq tak lena pas ni :)

Cikgu Ma said...

wah..tahniah...^_^

BiskOt said...

woot! woot! tahniah 6 orang yg tepilih..^^b.

SiBudakKurus said...

bilalah dapat rasa diri bertuah..hehehe thniah pada yg dapat.

shidaR said...

wahhh dedeq yg top skali tahniah yg mng hehee..eh eh shida pun ade ^_^
tq akak..shida dah PM tp alamt shida akak msih smpan x?

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

alhamdullila, yes yessssssss... hehe tq kak... 100 komen sy bg nti

priyadarshini said...

Tahniah kepada pemenang..

priyadarshini said...

Tahniah kepada pemenang..

Cik Wieda said...

wahhh . syoknya . nanak juga . hehe :)
tahniah !!

ayut said...

wahhh..best yerrr..nak jugakkk! ;)

Mieya Atiera said...

Bertuahnya mereka. Jeleesnyaaa

Fatihah Jakfar said...

Tahniah!
:)

nazha anua said...

aku kurang 1 komen je nak masuk dalam list..

ary_lee said...

KAWAIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

Ok. ary buat2 hepi. sedangkan ary tak termasuk pon= ="

Wilma said...

Bestnya...Tahniah semua ^_^
Lepas nie nak rajin2kan diri tinggalkan komen kat sini la :-)

Dear KHY said...

wahhh bestnyerr . untunglaa

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Wah..pasni nak komen byk2 la.hehe

Nurul said...

Wah..Nama saya ada ? Syukur alhamdulillah...

Farisha Idayu said...

Tahniah-2

Azzah said...

tahniah semua..

Atirah ★ said...

waahh ! bestnya dorang . nak jugak boleh ? heee , nanti saya komen 100komen setiap entry . hehehe XD

boni kacak said...

hahahaha..sorry le. tak pasan entri ni..hehehe

uyu_chan said...

wah comelnyaa!!

Si Matatajam said...

Tahniah pada semua yg rajin mengomen tu ^_^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign