Oct 17, 2012

Sory Sangat :,(

hai semua.. buat masa ini mungkin cci tak dapat nak blogwalking ke blog-blog korang, ini kerana tempahan yang cci terima amatlah banyak..jadi terpaksalah hold dulu untuk melawat ke blog-blog korang. Korang janganlah kecik hati dengan cci ye.. cci sayang korang ketat-ketat tau :P lagi satu janganlah jemu datang ke sini... ini kerana setiap lawatan korang ke sini sangat-sangat cci hargai walaupon cci tak dapat nk BW ke rumah korang.. ngeee...nanti bila semua tempahan cci dah settel cci akan pastikan akan membalas semula lawatan korang yang datang ke sini.. 

kalau korang nak cci terjah korang pada sesiapa sahaja yang datang melawat cci.. pastikan korang tinggalkan link kat sini yer.. senang sikit cci nak jenguk kembali.. ^_^ ok lah tu jerk... tengah kejar masa ni.. ehehe.. wassalam.. Love u all.. ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

17 comments:

Ismi Iman said...

murah rezeki akk..walau byk keje akk jgn lupe jge kesihatan ok ^_^

Rien Rose said...

hehehe no problem lah ^_^

Azzah said...

wah,masyuk dia..:)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

tiada maaf bgi mu..huhahuha... xda la, sama la kte walaupun xbnyak tp nak setelkan cepat2...

Farisha Idayu said...

Oke kak Cci ~
Selamat bekerja ^_^
Jangan stress-stress

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH .. REZEKI KAKAK CCI N ANAK2 .. ERK .. KAN KAN .. HIHI ..

RINDU KAK CCI .. PAT SETELKAN SUME .. T LEH WAT ENTRY LEN .. NAK BCE N KOMEN NI

miss fluffy said...

wahh rezeki ye...alhamdulillah..good luck..chaiyok2 wat keje...hehe^^

Cikgu Ma said...

wah...bisnes baik la ni....gud luck cci..chaiyok! fighting ! ^_^

duniafana said...

cool.slmt bt duit

merahitujambu said...

buat kerja lelok ye cci.=)

BiskOt said...

ketabahan yang harus dikecapi. gambateh onni! ^e^b

* musim kot ye, nk kate bulan mengambang tak juga..hahaha *

shidaR said...

sentiasa support kak hehee :)
selama bkerja ye kak hehee :)

fatin amalina husna said...

uish..murah rezeki..=)
selamat membuat kerja ye kak Cci..

Nazurah ♥ said...

Cayok akak ! Semoga allah murahkan rezeki akak :D
Jom baca dan komen -> http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/10/freebies-header-part-2.html

P/s : Sorry kalau membebankan akak :')

Farra Izzaty said...

ok , hehehe ^^__^^

Nurul said...

Okeyy! No problem.

Yana Aina said...

alhmdlh..rezeki...ptt lh blog yana senyap jerk dr jejak cci. heheh

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign