Oct 6, 2012

Tolong Bagi Alamat Rumah Anda!! :P


ok.. sini entry pendek jerk.. nak kne babap sorang-sorang ni.. pada yang BERTUAH menjadi TOP COMMENTERS tu pls take noted ek.. pada yang masih lagi blum bagi alamat rumah pls email cci di 


ccicutewm@gmail.com

ini kerana hari isnin cci akan post hadiah tersebut pada hari isnin minggu depan ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

18 comments:

-meeSUPERGIRL- said...

alamak tak tersenarai pulak .. hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

DA KASIK DA KASIK ..

Farra Izzaty said...

Bg sy jer la :-P

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

jap ea, bg alamt baru

Everything's Everythings said...

Dh hantarkan email ^^

Syakir Rahman said...

saya xdek... ahahaha... tahniah... boni kacak pon ada... wah... tahniah2... =)

Nurmujahidah Ismail said...

alaa,, baru nak bagi alamat tadi,, haha

keri ikhwan said...

klu diorang taknak bagi kat saya laa.. orng da bg peluang menang tu tak guna plak pluang tu haha

BiskOt said...

sape taknak meh sedekah kat saya biskotcikot.

(psst2~ kak sy dh bagi alamat) <-- propa jap. xD

Eyesha Zaidin said...

hai kak CCi!..

mereka x nak?..hehe sila beri pada saya..hihihi..( >.< )V

zila manaf said...

nk jgk muehehehe

Rochelle Liong said...

Tahniah buat pemenang ^^ huhu ~ Takde rezeki .

Yana Aina said...

klu tak nak... Yana nak tau.. Heheh

shidaR said...

dah kasik heheee ^_^

Kesuma Angsana said...

yg menang tu tahniah lah

uyu_chan said...

nanti kan melepas lak huhu

Nurul said...

Nurul dah bagi alamat ya~

Azzah said...

apa kata bg kt azzah je..hi..hi

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign