Nov 12, 2012

Promosi: Template Simple Design

Sticky Post

Klik gambar jika x nampak

Jom Tempah Sekarang!!





Kenapa harga template blog yang cci jual mahal?

ini kerana setiap design yang cci buat adalah custommade dimana cci x kan recycle design tersebut untuk blog design org lain.. dan kartun yang digunakan adalah dari kartun yang cci lukis.

idea diambil kira, cas untuk elektrik, masa, dan kepenatan untuk melukis.

design juga bukan diambil dari mana-mana blog org lain crop atau amik dari freebies seperti yang dijual oleh orang lain.

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

22 comments:

Farra Izzaty said...

kalau ada duit ingatkan nak tempah..hehe

D i n said...

hehe nanti din pulak jadi customer kt sini :D

Encik H said...

hukaloh..free x buleh ke? hahaha

Maisarah Azmi said...

teringin...tp xde duit..mesti cantik...

Cik Chokie said...

Semoga kak cci dapat banyak tempahan lepas ni ;) hihi

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Taknak tempah design..nak tempah orgnye xD

boni kacak said...

semoga dimurahkan rezeki ye awak..amin.. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

NK TEMPAH .. TP BRU JE LEPAS TUKAR .. HEHEHE

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

yeah promosi2.. cepat sapa cepat dia dapat....

Bui Junaidi said...

MCM KENAL JER HEADER PEPEL TU..HEHE

-meeSUPERGIRL- said...

tempah jgn tak tempah :D

NIA SI DRUMSTICK said...

ehehe..ingtkan cci bg free..hehehe
gud luck cci..

fatin amalina husna said...

huhu..ada niat tp bajet xdak lg nih..

syiela said...

mesti ramai yg grab peluang ni

Cik.blogger said...

Cantik tul blog cci

Azzah said...

cepat tempah...

Nurul said...

Uwa!! Nak tempah tapi tak ada duit. Tunggu raya tahun depanlah.

Busyra Bt Takiyudin said...

comel2 smua design cci.. :)

Nazurah ♥ said...

Waaa , selamat bekerja akak CCI !

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya ye

✿ Amyra Azmee ✿ said...

nak..brape?

Mr. Doctor said...

Yup Cci punya 100% ori dan x pernah mengecewakan... No doubt for that..

Nanti nak try jugak la buat template baru.. :-)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign