Nov 27, 2012

Top Komentor


Hai korang.. lama btol cci x hupdatedkan.. huhuhu.. seyes mmg x dek masa... idea melambak... syian korang pada yg singgah dan komen.. tp cci x sempat nak jenguk korang.. huhuhuu.... agaknya sebab hujung tahun kot... jadi dengan rezki yang ada.. mmg tak dapat nak tolak.. tapi jangan sesekali menjadi tamak... ^_^ bahkan kita harus berkongsi dengan rezki yang ada... :) er.. rasanya x dek kene mengena kot ngan tajuk tu.. dush..dushh...

oklah.. kat sini cci nak kasi tau dulu org yang sangat-sangat rajin mengomen iaitu pengomen terhebat di bulan oktober tuk november tunggu hujung bulan ini yer.. ^_^

dan tak lupa juga pada

Pengelike Page https://www.facebook.com/CcicutedollyliciousStudio yang ke 500
Follower blog http://ccicutedollylicious.blogspot.com/ yang ke 900
Follower www.ccicutedesign.com yang ke 1000

nanti cci kasi review dorang dan hadiah tuk korang sekali...cuma pengelike je yg x dek blog.. haishh.. ^_^







Tahniah..tahniah... kerana jari jemari korang betul-betul ohsemm... ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

22 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

EH EH EH .. DEDEQ DE WISHES KENA LA.. HAHAHA

Maria Menado~ said...

wah.. kebanyakkannya saya follow. group doodle nih.. hehe. =)

Azhafizah Md Nor said...

tahniah sayang sayang semua ^__^

munirah :) said...

wahh untung la ~

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wewit... tersenarai jugak... dapat pe ek..:)

boni kacak said...

wah..tahniah kepada diri saya sendiri..hehehehehe

Azzah said...

siapa yg bertuah ye..

nazha anua said...

adeh tak kena pulak..

Cikgu Ma said...

eh, saya rajin komen ke? hehehehe

kak, jom main teka teki kat entry saya ^_^

yana aina said...

nama yana ke tue?? hehehhh lama tak nmpk cci ... mcm boleh nmpk pulak kn :P

Nizam Erul said...

tahniah-II ^^

Farisha Idayu said...

Wah!!!! Tahniah...hehe ..

syiela said...

tahniah

-meeSUPERGIRL- said...

yeayyy ad jugak nama kite walau tmpat tercorot . hahaha

fatin amalina husna said...

wahh..tahniahh buat mereka..=)

D i n said...

tahniah top komenter smua :D

BiskOt said...

lah tercalon juga..measey~ >_< err sebelum tu mohon maaf andai komen terpanjang2 sbelum ni. thehehe..mohon maaf juga andai ter-spam. tenet3~. XD inila masa nk minta maaf. *shalam2*

miss fluffy said...

congrats~ hehuuuu;)

Nurul said...

Eh..Eh ? Nama Nurul adalah. Siap atas sekali pula tu ^_^

Sarah Zulkifli said...

Tahniah ! Sape yang dpt tuh

Nazurah ♥ said...

Waaaaa ! Tahniah ye semua ^^

Mieya Atiera said...

Tahniah. Minta maaf, Mieya sekarang nie dah jarang dapat online. So maybe tak berkesempatan untuk melawat blog.

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign