Dec 1, 2012

Giveaway For Followers


JOM JOIN  ^_^
Klik banner untuk join

Syarat semua da ikut...


syarat-syarat :
1. Buat satu entry dan letakkan banner giveaway ini (backlink kan ok)
2. Letakkan link sponsors dalam bloglist dan di alu-alukan follow juga :)
3. Publish entry dan submit dikomen entry ini. SIAP! mudahkan??

Hadiah dari sponsors :
1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang 
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)

so menarik tak? joinlah! lagi cepat lagi bagus! kalau mendapat sambutan ramai yang join aku closed awal GA ni tak perlu tunggu 16 hari kan ! Pilihan pemenang menggunakan khidmat random.org "cam biasalah!" senarai peserta juga akan di update dari masa ke semasa, so selamat berGA kepada semua followers kami, Good Luck!
Senarai Peserta Giveway  --> TEKAN

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

15 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

da join da.. sekali 3 entry haaaa..hehe

Farra Izzaty said...

Dah join dah ga ni ^_^ siyes nak sgt2 cd tu..hohoh c;

fatin amalina husna said...

goodluck Cci..=)

Nazurah ♥ said...

Gud luck akak ^^

Nurul said...

Good Luck ^_^

shidaR said...

tahnks join kak cci :)
gudLuck tau kakak :)

cci said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ hahahha.. tau x pe..

cci said...

@Farra Izzaty eheheh... x pe.. mana tau kot rezki.. ehehe

cci said...

ma ceh semua.. ^_^

Emas Putih said...

Thanks join :) Syarat lengkap..tQ :)

syiela said...

gud luck.. nati sempat baru nk join

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN KAK CCI

yana aina said...

gudluck ^^

**selalu xda luck klu guna random .... lalalaaaa

Azhafizah Md Nor said...

Thanks kak cci sudi join.Good Luck kak ^__^

Chocolate said...

jom join nie!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign