Dec 31, 2012

In Coming This January, 2013

Note Pad Saiz A5

Button Badges 58mm

hai korang... ehehe.. nampak x ape kat atas tu.. insyallah semua tu akan datang di bulan January 2013.. 
nak tgk lagi leh klik sini
CciCute Design


P/s: Nanti cci tunjuk Bookmark dan Wish Kad lak ek.. ^_^
err... kalau cci jual ade ke yang nak beli yer.. ^_^

Kalau suke klik LIKE ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

14 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

TERBAIK LA KAK CCI .. ADE ADE .. DEQ NK BELI NOTE TU :)

Nazurah ♥ said...

Nampaknya Zurah kena kumpul duit cepat-cepat ni ! Kang x der stok pulak . Hehehe ^^

BiskOt said...

hrp nanti ada cetakkan kedua ye kak..:DD

** tersebab tersekodeng entri akk yg lepas, tak pasal2 sy melilau selokar cari 'istanbul aku dtg' kelmarin.. mg comel ceritanya XD ***

Aina Sofea said...

Wah ! Kena beli tuh nanti ! Sebelom abis stok ! :D

Nizam Erul said...

Wooooooouuu :O *ternganga

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

NAK BELI NOTEBOOK TAPI NAK FREE BUTTON BADGE ..BOLEH??:)

fatin amalina husna said...

beli borong boleh kot?? =D

Maru Maru :3 said...

Comel! :3

Nurul Fatihah said...

Nak beli buku note tu untuk salin nota cikgu esok ^_^

Cikgu Ma said...

nak bg free ke kak? jgn lupa utk saya..kihkih

Mish Apple said...

Seronoknya dapat design notebook sendiri. Ni jeles ni.

nazha anua said...

awsomeness mesti ramai nak beli

yana aina said...

cantiknya mata dia !!! bersinar2 ^^

shidaR said...

wahhh comelnya :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign