Dec 7, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Janji Ditepati









WISH CARD UNTUK MEREKA YANG MENANG CONTEST TERSEBUT 





RUPA BOOKMARK SEBELUM

RUPA BOOKMARK SELEPAS



hai korang.. da siap print amcam comey ke x.. ehehe.. jadi ni rupa dia yg betulnya.. yg aritu hanya photorealistik sahaja.. sbb masa tu print x siap agi... mana nak gunting agi.. ngee... so nantikan ketibaan mereka di hadapan pintu rumah anda ye...

Malangnya ada beberapa lagi orang yang masih lagi belum memberi alamat rumah mereka... jadi pada yang belum tu pls 
email cci di ccicutewm@gmail.com atau di https://www.facebook.com/CcicutedollyliciousStudio 
untuk nama-nama mereka yang terpilih tu sila lihat link ini..

ok.. bye.. XOXOXOXD.. publish.. :P

Updated:- Pada yang masih lagi tak tuntut.. harap maaf peluang telah ditutup.. ^_^ sbb bookmark da hbs.. ehehe.. ^_^ sory...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

24 comments:

miss fluffy said...

comelnya bookmark tuh...>.<

miss fluffy said...

eh cci..nm kita ad la!!haha tak perasan..jap nk email..yeayy!

Bui Junaidi said...

MMG COMEL SEMUANYA..BERTUAH MEREKA YG DPT..^_^

munirah :) said...

comel2 artwork cci . untung siapa yg dpat!! :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

yesss.. cepat pos ea...

^^eKaTiKaH^^ said...

sangat comel + cantik. beruntung mereka yg dapat ^^,

Azzah said...

wehu..comelnya..

Cikgu Ma said...

kalo saya dapat, mahu di frame..bukan nak guna..hehe

Cik Wieda said...

arghh , nanak cci !!! bagi kat saya la , kan ada orang tak bagi details :) hehe

Nurul said...

Bertuahnya diorang

Sarah Zulkifli said...

Beruntungnye diorg , Wah teringinnye ^•^

Farra Izzaty said...

ruginya sape xtuntut tu

Nurul said...

Hadiah untuk akak ^_^
http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/12/hadiah-doodle-untuk.html

dEdEQ dE wIshEs said...

AKAK ........ COMEL GILERRR BOOKMARK TU .. BERTUAHNYE MEREKA

Pecinta pink^^ said...

comey :)

shidaR said...

tak sabar nk dapatkan tau ^_^

shidaR said...

tak sabar nk dapatkan tau ^_^

boni kacak said...

wah...comel2lah...heheehe

fatin amalina husna said...

wahh!! kawaiiiii..hehe..

-meeSUPERGIRL- said...

comel .. :)

Farra Izzaty said...

sila baca soalan no 21 dan jawapan dan tengok ada tak link blog cci disitu . kalau ada , komen laa ^^ dan pastikan cci jangan baca soalan yang lain ..
>>>>> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/siapa-paling-jujur.html

i <3 ur blogg

syiela said...

comel... untungya

deno said...

comel 3!!!!

♥ Lia Abdillah ♥ said...

comeyy. akk nk 1 agi bookmark? heheee

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign