Dec 8, 2012

Sorry but Happy ^_^

Pengumuman:-

Pada top komentor yang ada nama di bulan Oktober dan November cci akan tukarkan hadiah daripada mendapat 2 bookmark dan 2 stiker kepada 1 bookmark dan 1 stiker ini kerana tidak mencukupi.. TETAPI .. ehehhe.. chewah... akan digantikan dengan WISH KAD suke x.. suke x... ^_^


mereka yang bertuah tu adalah..

1. Nurul
2. Dedeq
3. Shida
4. Cikgu Ma
5. Boni Kacak
6. Azzah


Korang akan dapat wish kad ni dari cci.. ^_^


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

20 comments:

Fatin Farhanimm said...

waa..nak jugak!

Fatin Farhanimm said...

waaa..comel lah!

D i n said...

wahhh bestnya :D hehe

fatin amalina husna said...

wish kad tu klau dpt mesti xnak guna sebab sayang..=P

-meeSUPERGIRL- said...

alaa nak jugak . hahahhaha

Azzah said...

hoyeeeeeeeee..dah lompat dah..thanx cci..

boni kacak said...

teriuma kasih ye awak... hehehehe

Nurul said...

Tak apa asalkan dapat sesuatu dari kak Cci ^_^

Sarah Zulkifli said...

Wah comellnye, Tahniah buat TOP COMENTAR ^•^

Cikgu Ma said...

apa2 jerr kak...yg penting keikhlasan akak wlu kecil sangat bermakna ^_^

saya jerr x der bnda l;agi nak bg hadiah...lukis dodol huduh tu bleh la sekerat dua...

akak doa bagi saya kaya sket bleh la send ga utk pengomen..hehe

Bui Junaidi said...

WAH,BESTNYA..TAHNIAH PADA MEREKA

dEdEQ dE wIshEs said...

HOKHOK .. DPT PAPE PUN BESHH KALO ITU DRI HASIL TGN KAK CCI .. HOKHOK

sharmiza shahar said...

wahh, baru tahu..lepas ni kena komen bnyk2 lah baru bleh dapat cute stuff macam ni.. <3

syiela said...

tahniah... bestnya dorang semua tu

nazha anua said...

rajinnya:)

yana aina said...

nak ... bilalh boleh dpt .. hehehhh

deno said...

wah seronoknya dapat kad dari kad cci....!!! untung sape yg dpt... comel la akak... geram deno... hehe :)

shidaR said...

xkisah mna2 kak sbb mna 2 pon cntik semua tu kak suke shida :)
thanks kak :)

shidaR said...

salam kak cci kad tu dah dapat tau..cutenya shida suke sgt2 hehee :)

Cik Jari Manis said...

ihh! cutenya!!...suka mata dia.. ^..^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign