Jul 31, 2012

◕‿◕✿ FREEBIES: Background Cute


-::cartoons are in this album are copyrighted by me. Do not steal, crop, re-frreebies or treat this cartoon drawn by you::-

u can take this freebis if u LIKE



Kat sini cci nak bagi freebies background cam cci.. sbb ade sorang cek mek molek tu suke ngan background cci.. jd si pecintapink hope suke la ek..
jom amik.. ^_^


http://2.bp.blogspot.com/-rXki6_AjyFA/UBfXHI52daI/AAAAAAAAD1s/z3TjmOKvEzI/s1600/background1_cci.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-F2sblPxqGx4/UBfXIwo5vNI/AAAAAAAAD10/tm29UPsdD_0/s1600/background2_cci.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-v6d99u69d4U/UBfXLehAGBI/AAAAAAAAD18/SMWebVKuNjw/s1600/background3_cci.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-aBKF_AKGOIU/UBfXPC5vWDI/AAAAAAAAD2E/B0d7DRliCjA/s1600/background4_cci.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-EK2cVBj0jU8/UBfXTLTZH2I/AAAAAAAAD2M/gAvRMrOiJDs/s1600/background5_cci.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-ytjOikzyb8w/UBfXUdq2sKI/AAAAAAAAD2U/pmALB1khEDs/s1600/background6_cci.jpg

cara nak ambil highlight link tu n ctrl+c
Tutorial letak background tu..

background-image:url(link background);background-position:top left; background-attachment:fixed;

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 29, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Rama-Rama Terbang..


selamat berbuka posa nanti ek.. ^_^ sebelum berbuka tu.. ma ceh la singgah blog cci ni sambil baca entry yg ntah hape2 neh... ^_^ tapikan... bagi cci la kan... sejak cci berubah wajah yang baru ni... kalo sehari x buka.. mmg rasa rindu sangat.. x tau nape... cam dipanggil-panggil jer... pada korang plak camne... ade x rasa rindu nak buka blog cci ni.. *perasaaan je kannn... huahuahua... :P tapi kalo btol ade.. ma ceh bebanyak.. eheheh.. ^_^

tapi tu la... ibarat rama-rama terbang jer di sekitar blog ni... dan akan terpanggil tuk tatap rupa paras blog  ni...k la tu jerk.. * abaikan entry yg perasan ni ek.. ^_^ jgn maraaaa... ^_^ 


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 27, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Freebies SiSesunggut

http://1.bp.blogspot.com/-4zc6vafCo_A/UBJhgn6wZII/AAAAAAAADrc/CyCA6Ckz_vA/s320/dodlebee7a.png

http://1.bp.blogspot.com/-YLXcOou_160/UBJhov_ezsI/AAAAAAAADrk/NzyKxWayB_k/s320/dodlebee7b.png

http://2.bp.blogspot.com/-INItXU45WkM/UBJhyIhactI/AAAAAAAADrs/IVT19gTXda8/s320/dodlebee7c.png
kat sini... cci nak bagi doodle ni pada korang.. ^_^ hope korang suke... weee~~~ 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 25, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Pasu Pecah?

suke pegi memana kedai pasu.. tgk banyak sangat pasu-pasu bunga yang cantik.... tambah-tambah kalau pasu yg mcm kristal tu... fuh.. memang memikat jiwa jerk bila tengok.. duit dalam poket pon mula la macam nak terbang-terbang jer... kalo korang suke pasu yang mcmana....?? ehehe... tapi ini sebelum perkara diatas berlaku... =_="
kalau korang nak tahu... cci pernah beli pasu kristal... mmg cantik.. tp x la besar mana.. tp memang pasu tu pasu kesayangan cci.... tapi bila adenya dua orang heroin dalam umah ni... habis semua da x boleh letak kat atas meja.... habis semua lepas ke bawah gara-gara si adik yang suka memanjat.. haisshh..... x padan ngan kecik....nak marah pon x guna sebab da pon berlaku... huwaaaaaaaa.... sejak itu cci da x boleh nak hias benda-benda berkaca di luar.. sekarang ni tersimpan je laaa dlm almari.... hermmm...??? itu la situasi yang sering berlaku pada rumah tanggga... errr... ade ke? ke hanya cci jerk... muehhhee.. :P k lah tu jerk... bye.. ^_^ sayang korang yang singgah baca weee~~~

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 18, 2012

Contest Header Cute & Awesome -:by Miss Opsspocot !'

Nk join klik banner

cci join

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.

nak join klik banner tu.. ^_^

cci join.. ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

◕‿◕✿ So Kawaii: Follower ke 400 TAHNIAHHHH!!!

Terima Kasihhh...



Klik la sayaaaa... ^_^

hai korang... sempena arini cci tgk da mula ramai terjah blog cci yang x seberapa ni.. muehehhe.. ^_^ korang suke x datang sini.. ape x suke... x suke x pelah... *majuk sambil tutup muka... huwaaaa..... so pada yg tak suka tu kita nak wat camne kan.. kene la terima seadanya.. mueheh.. *tetiba....

Ok2... kita teruskan je la ek...  Tahniah di ucapkan pada insan yang istimewa ni.. sbb menjadi folower cci yg ke 400 iaitu PINKED beliau ni bila cci terjah blog beliau sumenya kale pink puple... jadi kat sini cci nak bagi doodlebee cci ni kat beliau... wee~~ hope awak suke la ek... nnti bg email pada cci k.. nnti cci emailkan doodlebee ni... ^_^
For PINKED
 Terasa macam ade pepari jer disekeliling kita.. ^_^ rasa mcm dilindungi.. ehehhe... 

Saya Peri Bungaaa.. ^_^



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 16, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: DEEGO


nampak x dak dua orang tu.. cci suke-suke je join.. ntah ditermia ntahkan tidak.. hahha.. sbb teredit lebih kat belah gegel tu.. ^_^ kalo korang berminat gak nak join g le ke FB https://www.facebook.com/cutoutmag memacam ade situ.. ehehe.. k lah tu je.. bye.. ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 15, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Permainan

korang penah x bermain ngan permainan ni.. tp kekadang tu ade yg guna tuk slimkan badan.. berkesan ke? ^_^ cci pon x tau.. yg pasti cci cuba lompat ngan tali skipping ni.. mau tercunggap-cunggap dibuatnye... setengah gila rasanya.. kene kejor di anjing pon x secunggap cam tu.. haishh... kalo korang lak camne.. ade x rasa cam berkesan ke atau x.. atau x penah langsung melompat ngan menda allah tu.. ^_^ ngeee~~~

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

◕‿◕✿ SO KAWAII: Pensil ✿


korang pekabar sehat ker... cci harap korang sehat2 la hendaknya ek... mana yg x bape nak sehat tu pegila mkn ubat... mkn ubat ikut time k.. ^_^

agak-agak korang ade tak diantara korang yg tertanya-tanya kartun yg cci lukis versi terbaru sejak semalam lukis guna ape.. adakah cci lukis atas kertas dulu atau terus ke SAI.. ^_^ of course ler.. cci lukis dulu.... sebenarnya cci main-main conteng jer... conteng punya conteng.. terus dpt idea nak lukis doodle tu..  agak-agak comey x.. *comel la sangat.. perasan jerk.. hahhaha....
bagi cci.. kalo kita nak terus bakat kita sentiasa semakin baik.. korang teruskan melukis sebanyak yang boleh.... walaupon permulaannya amat la mengecewakan... sama gak cam cci.. memula lukis mmg rupa cam hampeh jerk... sampai pensil yg cci guna tuk lukis tu pon da mula rasa meluat dan mula memboikot...eeeii.. sakit hati btol ape da.. asik patah je mata dia... huahuahuahua.... so pada korang yg suke mencuba tu.. cekalkan hati agar terus berusaha k..  ingat.. usahakan tangga kejayaan.. jgn mudah mengalah..... weee~~~~







http://3.bp.blogspot.com/-M9yLqi41M1U/UAJlH5WN2pI/AAAAAAAADlI/kkHMrQz6soU/s320/pensil.gif

kalo korang suke dodle yg mata gerak2 tu amik jer lah... ^_^ cci bg.. x marah pon.. at least tinggalkan komen... ehehhe.. :P

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

◕‿◕✿ So Kawaii: In LOVEEEEE.....



bila kita telah mula jatuh cinta semula.. pasti kita x dapat nak elakkan.. tul x... dari pengalaman cci dulu-dulu mmg susah nak lupakan cinta pertama sampai cci amik kerja sampai dua job.... pagi sampai petang cci kerja sebagai kerani lawyer.. balik kerja sambung plak keje parttime di CC (Cyber Cafe) masok kul 7mlm balik kul 11 mlm... penatnya hanya tuhan yg tahu.. sumenye gara-gara nak sibukkan diri dr melupakan cinta pertama.. beberapa tahun lepas tu hati telah terbuka kembali tuk bercinta semula.... jantung mula berdegup laju.. rasa nak tercabut je jantung ni nak kuar dr dada... =_=" sampailah cci berumah tangga iaitu suami cci sekarang.... detik tu mmg x dpt nak dilupakan... sssoooooo sweeeeetttt... ^_^ teringat masa memula cci kene lamar dulu.. ahaksss.... :P
IM In LOVEEEEEE~~~~


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 14, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: (Art-trade 3 warna) dr Azzah

klik si COMEY ni tuk ke BLOG beliau

hai sume... nampak x.. ape yg cci nampak.. comey x.. comey x.. muehhehe... comey kan.. suke tgk dia pegang bikut tu.. ^_^ ma ceh azzah.. bls art trade cci..^_^ ehehhe... suke tgk dodel beliau.... sume ade cerita dan kisahnya hanya diluahkan dr dudel sahaja.... kalo nak ape yg cci art trade ngan beliau tgk cini


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 11, 2012

◕‿◕✿ FREEBIES: Header

http://1.bp.blogspot.com/-Ytxeid31UbM/T_1tyO4JJqI/AAAAAAAADiQ/5SuHjdEg5rY/s1600/Headerfree_cci1.png

http://1.bp.blogspot.com/-NJiLloeNcxU/T_1t70VFgOI/AAAAAAAADig/hcMklKiHp68/s1600/Headerfree_cci2.png

http://3.bp.blogspot.com/-w2rkpFH2tBY/T_1uAIHNUoI/AAAAAAAADio/QzIyDNXVU-8/s1600/Headerfree_cci3.png

http://2.bp.blogspot.com/-B5S-HBIlxb4/T_1uEPhx9ZI/AAAAAAAADiw/2gSIxfBjeCc/s1600/Headerfree_cci4.png

http://4.bp.blogspot.com/-dJsdPHQuOHM/T_1uIT08ioI/AAAAAAAADi4/sCVrIaI_pqo/s1600/Headerfree_cci5.png

http://2.bp.blogspot.com/-sGXitRcVnv4/T_1uLhs8c9I/AAAAAAAADjA/PWSfCBeS0KQ/s1600/Headerfree_cci6.png

http://3.bp.blogspot.com/-nb29T84b_nY/T_1uPNvuBRI/AAAAAAAADjI/OtfjzejkrLE/s1600/Headerfree_cci7.png

http://4.bp.blogspot.com/-G92B3TxQKik/T_1uTXwuvYI/AAAAAAAADjQ/iHKyyhlIwvo/s1600/Headerfree_cci8.png
Korang leh pilih header ni yg mana satu.. saje je cci nak bg freegift... lg pon kartun ni ready made jer.. huahuahua.. :) 

http://1.bp.blogspot.com/-MdBVBfIwC6I/T_1t2WFVrnI/AAAAAAAADiY/-Hfdk-8ACRQ/s1600/Headerfree_cci10.png

http://1.bp.blogspot.com/-6M23-zDvnTU/T_1uX2JlWRI/AAAAAAAADjY/SRxgITW_D1A/s1600/Headerfree_cci9.png
yang dua kat bawah ni.. cci saje kosongkan.. kot2 korang nak letak ayat ape2 ker.. ^_^leh letak sendiri... lagi 1 jgn lupa kreditkan yer.. ^_^ ma ceh...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

TUTORIAL: HTML BLOGSPOT COLOUR

Colors

Hex Code  Color  
#FFFFFF
#FFFFCC
#FFFF99
#FFFF66
#FFFF33
#FFFF00
#FFCCFF
#FFCCCC
#FFCC99
#FFCC66
#FFCC33
#FFCC00
#FF99FF
#FF99CC
#FF9999
#FF9966
#FF9933
#FF9900
#FF66FF
#FF66CC
#FF66CC
#FF6666
#FF6633
#FF6600
#FF33FF
#FF33CC
#FF3399
#FF3399
#FF3333
#FF3300
#FF00FF
#FF00CC
#FF0099
#FF0066
#FF0033
#FF0000

Hex CodeColor
#66FFFF
#66FFCC
#66FF99
#66FF66
#66FF33
#66FF00
#66CCFF
#66CCCC
#66CC99
#66CC66
#66CC33
#66CC00
#6699FF
#6699CC
#669999
#669966
#669933
#669900
#6666FF
#6666CC
#666699
#666666
#666633
#666600
#6633FF
#6633CC
#663399
#663366
#663333
#663300
#6600FF
#6600CC
#660099
#660066
#660033
#660000
Hex CodeColor
#CCFFFF
#CCFFCC
#CCFF99
#CCFF66
#CCFF33
#CCFF00
#CCCCFF
#CCCCCC
#CCCC99
#CCCC66
#CCCC33
#CCCC00
#CC99FF
#CC99CC
#CC9999
#CC9966
#CC9933
#CC9900
#CC66FF
#CC66CC
#CC6699
#CC6666
#CC6633
#CC6600
#CC33FF
#CC33CC
#CC3399
#CC3366
#CC3333
#CC3300
#CC00FF
#CC00CC
#CC0099
#CC0066
#CC0033
#CC0000

Hex CodeColor
#33FFFF
#33FFCC
#33FF99
#33FF66
#33FF33
#33FF00
#33CCFF
#33CCCC
#33CC99
#33CC66
#33CC33
#33CC00
#3399FF
#3399CC
#339999
#339966
#339933
#339900
#3366FF
#3366CC
#336699
#336666
#336633
#336600
#3333FF
#3333CC
#333399
#333366
#333333
#333300
#3300FF
#3300CC
#330099
#330066
#330033
#330000
Hex CodeColor
#99FFFF
#99FFCC
#99FF99
#99FF66
#99FF33
#99FF00
#99CCFF
#99CCCC
#99CC99
#99CC66
#99CC33
#99CC00
#9999FF
#9999CC
#999999
#999966
#999933
#999900
#9966FF
#9966CC
#996699
#996666
#996633
#996600
#9933FF
#9933CC
#993399
#993366
#993333
#993300
#9900FF
#9900CC
#990099
#990066
#990033
#990000

Hex CodeColor
#00FFFF
#00FFCC
#00FF99
#00FF66
#00FF33
#00FF00
#00CCFFDeepSkyBlue
#00CCCC
#00CC99
#00CC66
#00CC33
#00CC00
#0099FF
#0099CC
#009999DarkCyan
#009966Teal
#009933
#009900Green
#0066FF
#0066CC
#006699
#006666
#006633
#006600Dark Green
#0033FF
#0033CC
#003399
#003366
#003333
#003300
#0000FFBlue
#0000CCMed. Blue
#000099Dark Blue
#000066Navy
#000033
#000000Black

kat cini cci nak share warna2 untuk code HTML ade banyak  warna yg korang leh pilih..^_^


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 9, 2012

SEGMEN: Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER by SANDRA !


hai sume... da lama cci x join memana segmen atau contest.... ok lah.. kat sini cci nak join segmen ni... n support segmen sandra.. ^_^ joom join..

Syarat- Syarat Segmen ni:
1. Follow dan Like Fan page saya. Ada di Sidebar sebelah kanan tu. 
2. Buat entry mengenai Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER by SANDRA ! 
3. Letak Banner segmen di atas tu di entry korang dan Link kan ke blog Sandra
4. Tag minimum 2 atau lebih blogger. (Lagi ramai join lagi bagus kan? hehe) 
5. Link kan entry korang di ruang komen entry segmen ni. 

Segmen ni akan berlangsung selama 2 Minggu ---> Berakhir pada 22/Julai 2012 


 cci tag: ninie & meg

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

◕‿◕✿ So Kawaii: Sushichan (Art-trade 3 warna)

klik me!!


jom join arttrade ni... ohsem sangat.. ^_^ tiada tarikh tutup tau...





ni yg cci buat tuk art trade 3 warna sahaja...harap diterima la ek azzah.. muehhe.. ^_^ dodol tu cci lukis sushi sambil pegang penyepit.... dia x tau yg dia tu nak kene makan.. huahuahua.... 
sushi ni adalah makanan kegemaran cci an keluarga... mmg tiap2 kali kalo x dek idea nak mkn ape.. terus pilihan makan sushi tambah-tambah anak sulong cci.. perghhh... tunggu jer peluang nak amik dr tempat yg pusing2 tu.. cci pon x tau nak panggil ape.. yg tau makan jer.. hahhha.. ok la.. tu jer.. bye.. :) wassalam... 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 8, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Finn and Jake

hai...hai...agak2 ade x yang rindukan cci kat cini.. agkat keyboard..muehhe.. perasannn.. sory kalo ade yg buka blog cci mesti terkejutkan... sbb blog cci kene hack... dush...dush.. *pdn muko aku.. tu la.. ramai sangat yg jeleskan.. nak wat camne... :P hahha.. piraahhh... apepon ma ceh la pada incik hacker tu sbb sudi kembalikan blog cci ni.. kalo x x tau la nak jawap ape pada kastemer cci.. sebab sume detail dlm email ni... (peringatan tuk diri sendiri lain kali buh pass yg lebih ganazzz agi.. bak kata APIT)

Versi FINN N JAKE mata dot

Vesri FINN N JAKE Chibi



ok.. korang penah x nengok citer ni.. mesti ade yg penah nengokkan.. cci tgk pon sbb da terjebak ngan anak cci.. tgk cam bodo2 jerk.. tp bila khusyuk nengok citer dia mmg best tau.. kartun dia comel2.. ahaks... kalo korang nak tgk citer ni ade kuar kat ASTRO 616 ^_^ bye

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 7, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Muchan


muchannnnnn... ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 6, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Eskrim 3 Tingkat

malam ni.. cci makan aiskrim ngan anak-anak wee~~ gara-gara nengok citer UDA n DARA terus tingin nak makan..ngalahkan cam mengandung plak.. nengok aiskrim sampai terliur-liur haishh,,, ape daaa.... :P  yang geramnya x dan nak snap gambar anak-anak dan c ayahnya da pakat serbu terus makan.. =_=" hermmm...

kalo korang suke perisa ape.. mcm cci ni ske coneto Vanila dan KIT KAT ^_^ ehehe... 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 5, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Pink Bear

PINK BEARRR??bukan anak patung tau, tapi bear betul aka idup hahah... korang kalo jumpa bear yg kaler pinkkan korang rasa teruja atau terkejut ^_^ kalo cci dedua kot.. bayangkanlah kalo kita jumpa bear kale camtu..fuhhh...mmg rekodlah.... cci dulu g terjah.. fanatik PINK la katakan.. ^_^ tp mmg sweetkan kale ni.. ^_^ weee~~bai

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

PROMOT: ARERIF segmen SAYA NAK HEADER!

hai sume.. kat sini cci nak pomot 1 segmen ni dimana pada sesiapa yang mahukan header free leh join segmen ni.. yang ditaja oleh ARERIF jom join cepat2 ^_^

Syarat - Syarat Segmen :
1. Warganegara Malaysia
2. Buat entry tentang segmen dengan tajuk " Segmen : Saya Nak Header ! "
3. Jika sudi follow blog ni * Tak paksa
4. Publish tentang segmen ni
5. Top referral akan dapat Design Full Template + Doodle Islamic dari Arif
6. Tinggal link entry di ruangan comment


Tarikh Tamat : 6/7/2012 ( 11.00 PM )

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 4, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Kapal Terbang Kertas


Sering diganggu oleh adik yang selalu bermain-main. tak kiralah diluar atau didalam rumah.. haishh... tension tul dibuatnya....tak kira tempat.. sume jadi tempat bermain..kekadang tu rasa nak gigit2 n tampar2 jer kat muka dia... pas tu bila da geram mulala amik barang yg dimainnya campak jejauh atau renyuk2kan kapal terbang kertas tu... eeii... sakit hati bukan kepalang... haaa... itu zaman cci semasa kanak2 dulu... cci ingat sume tu berakhir la kononnya... tup2 bila da kawen dan ade 2 orang anak pompuan perkara yang sama telah pon berlaku... =_=" sabo je lah... sampai x boleh kita nak rehat sekejap pon.. ade2 jer menda yg diaorang buat jd mainan.. dan kapal terbang kertas tu wujud sebb si ayahnya... eeei... geram btol... nak aje aku babap sume skali termasok ayahnya... bila da terbang tu mula kene di memana tubuh badan.. eeii.. cci nengok menda tu kecik..besor...kecik.. besoorrr jerk... II_II"  uwaaaa..... sob...sob...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jul 3, 2012

ChibiDoole: PART 6

hai sume.. korang pekabor.. sehat ker.. dlm kebizian melanda sempat agi cci cuba lagi lukis versi doodle tp mata x bape nak cun.. hahah.. ini kali keberapa da cci cuba... akhir jd seperti header cci tu.. wee~~~kalo pd yg suke ngan dodol kat atas tu boleh la amik.. k lah.. tu jerk.. wassalam...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign