Jan 20, 2013

♥ For Sale Button Badge, Bookmark, Card and Note Pad ♥

Sticky Note


NP01- RM10, NP02-RM13, NP03-RM10, NP04-RM10 dan NP05-RM10


Note Pad Saiz A5


Button Badges RM3.50pcs
pilihan tuk button badges boleh tengok disini:-



Bookmark 1 pack 5 pcs (5 design)
RM5pcs


Kad 1 pack 5 pcs (5 design)
RM10pcs


Hai korang.. ehhee... ok kat sini seperti yang dijanjikan cci ada menjual pelbagai jenis design tuk dipilih seperti Button Badges dan Note Pad. Bookmark dan Kad cci buat 1 pack dimana ada 5pcs berlainan design. Harga yang tertera tidak termasuk harga postage. Tambahan RM7 untuk postage. 

Jika berminat boleh email cci ke ccicutewm@gmail.com


Updated:-
Pada sesiapa yang membeli lebih dari RM10 akan dapat percuma paper klip doodle




◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

27 comments:

keri ikhwan said...

wow.. bestnya...note pad tu..
rasa macam nk buat je tp kos mesti tnggi setakat nk buat sebuah je haha

merahitujambu said...

comellllll...nk tempa book tu laa

Nizam Erul said...

Wahh ! suka tngok notepad tue . cam nak beli jep xD

Nurul Fatihah said...

Nurul order note pad merah tu ^_^ Hehehe

deno said...

wah comel semuanya... siap ada notepad tuuuuu :)

Nurul Aini said...

akak..kalau beli banyak dapat diskaun tak? hehe.

Rien Rose said...

wah2! cantiknya!!!!!!!!

Syafi Najihah said...

Salam, nak tanye~
ade jual planner 2013 atau diary 2013 x?

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH .. BESHHHNYE :) CANTIKK

fatin amalina husna said...

wahh..button tu bleh tmbah koleksi nih..=D

-meeSUPERGIRL- said...

good luck utk bsness :)

luqman zakaria said...

paper klip tuh paling kuul~

azizah :) said...

amboi comey2nya kak! berkenan dengan note pad tu...

Bui Junaidi said...

SEMUA GOJES+CANTIK..BERTUAH JD ORG YG SGT KREATIF NI KAN

Nurul Fatihah said...

Akak repost balik ke sticky post ?

Syazana Zainn said...

paper klip tu ade buat banyak tak?


cci said...

@Syazana Zainn yap ade buat banyak.. :)

cci said...

@Syafi Najihah wat masa ni x dek.

shidaR said...

alahai comelnya kak cci..bkenan plak shida hehee ^_^

shidaR said...

alahai comelnya kak cci..bkenan plak shida hehee ^_^

[PCL] said...

wah kreatif...pcl singgah sini., meh join teka gambar esok jam 8am..silakan.

Cikgu Ma said...

akak baik...hadiah free satu button badge kat saya...hehehe

Alif Ismail said...

akak, nak mengampu akak bleh??? semata-mata nak dapatkan note book yg tersgt cumel tuh

geram sungguh alif tgk...

fardiyah said...

waaaaa....suka nyeee notebookkkk tu!!!

Kay Lya said...

bestnya dah buat bisnes ni kan..nti ade duit lebih nak beli jugk lah :-)

KD said...

cantik2 semuenye.. :)

tenku butang said...

waaaaaaaaa.. sepit bju pun cumey.. tolonglah.. teman dh meroyan disini..

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign