Jan 6, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


nak join klik banner tu k.. :)

hai..hai.. akak cci join yer.. akak ni blogger yang berasal dari..

Perak Darul Ridzuan
area Sitiawan-Sri Manjung-Lumut
jadi akak cci duk tengah-tengah tu.. mueheh..

tapi selalu balik Kedah umah mak MENTUA :)
PENDANG, Kedah 

salam kenal.. wee...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

45 comments:

Bui Junaidi said...

KAK BUI NK JOIN BOLEH TAK?HEHEHE

Bui Junaidi said...

KAK BUI NK JOIN BOLEH TAK?HEHEHE

aimaniman said...

Cute nyeee blog ni.. meriah dan berwarna-warni.. suka akak

Nurul Fatihah said...

Good luck akak ^_^ Kedah ? Kampung Nurul tu.

fatin amalina husna said...

husna kedah jugak..=D

Cik Wieda said...

owh pendang . saya duduk Sg. Petani , hehe . tapi ada mak saudara kt area Pendang :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN KAK

Amalina Razali said...

yeay! kita blogger perak!

http://duniacontengansaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-fizgraphic.html

Azzah said...

gud luck cci

nenot said...

yeah...kite geng perak..xjaoh ngn umah kite gak...

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nurul Aini said...

Ohh..perak rupanya..hehe..saya belajar dekat perak. dekat bota, seri iskandar, dekat tak,,selamat bersegmen kak..saya pun baru nak join segmen nie.

Nurul Aini said...

Ohh..perak rupanya..hehe..saya belajar dekat perak. dekat bota, seri iskandar, dekat tak,,selamat bersegmen kak..saya pun baru nak join segmen nie.

[PCL] said...

salam kenal akak aci, eh sama lah kita...perak ke kedah (mil), singgah dari segmen sama...

Cik Anis said...

atenye mike slalu duk p tesco, giant , aeon kt manjung tu..hehe
ate, mike dr perak..follow sini dah :)

miss zerocinta said...

dari segmen same jgak
foolow kayy
http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

ecah shaimi said...

As salam..
hi,salam perkenalan melalui segmen y sama..


sudi2 la follow ecah.TQ (^^,)

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

perak manyak tempat menarik..law Ecah x study situ belum tentu dapat jalan2 area tempat tu..

1 lg, comel blog..cute!hehe

Husna Humairah said...

dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;) salam ukhuwah.

boleh terkeluar bijik mata ni tgk byk sgt doodle cute. awwww :D

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Khalilah said...

orang perlis mai terjah blog kamu salam kenal dari saya :D

http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Budak Kampung said...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

N!kEk!n said...

Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

shidaR said...

kak cci shida juga dari perak :)
taiping mali heheee..

^_^ aneyz ^_^ said...

salam alaik :) blogger perak terjah blog nie :)
jgn segan2 jemput singgah blog sye ^_^

http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

deno said...

ooo.... kak cci dari perak.... baru deno tahu... deno pernah ke sana sekali je masa kecik2 dulu... :)

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nasuha said...

Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan.

rodiyatul akmar said...

singgah sini dri segmen yg sama , done follow cci , nice + cute + awesome blog :D

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :D

Cik Wieda said...

ASSAKAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Syah said...

Hai !jom join ga gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

leya said...

assalamualaikum.. anak kedah betndang disini..
jom lah lepak sini..
http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

QasehnyaRania said...

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

QasehnyaRania said...

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

farhanamasdo said...

hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

http://bungajauh.blogspot.com/

done following here ! salam perkenalan ^^

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

yeen miscelivious said...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Que said...

dtg dari segmen sama...selamat berkenalan ye org perak...^___^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

AmalinaLee said...

Dah lama follow sini hehe.

Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Vee Lea said...

Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign