Feb 23, 2013

saya nak header doodle part 1



omey x.. geraaaaaaaaammm sngt tgk doodle mummy comel ni.. ^_^ Dysha.. cci x dulik cci nak jugak.. :P


kalau korang nak join baca syarat2 ni ok..

bahan-bahan
1. follow blog aku (di sidebar)
2. like FB page (di sidebar)
3. buat entry "saya nak header doodle part 1"
4. copy dan paste banner di atas serta backlink kan ke blog aku
5.tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ini
6. berlangsung selama 2 hari 
7. tamat 23/2/2013 jam 24.00
7.Done

habuannya:


so apa lagi join la.. ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

7 comments:

Nurul Aini said...

Wahh..akak pun join. selamat bersegmen kak. ^____^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

HOHOHOH THNAKS FOR JOIN KAKA..GUD LUCK INSYALLAH BESOK UMUM..HEHEHEH

Farah Shahirah said...

datang dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/saya-nak-header-doodle-part-1.html

Diyan Hani said...

Selamat bekenalan...singgh sini dari segmn y sama..Bw sebelum tidur...hihih...jom ke blog sy pulak yerr....http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-header-doodle.html

Mia Liana said...

good luck ya..

Bui Junaidi said...

WOW..PAKAR MEMBUAT DOODLE PUN JOIN LA..^_^

Shida Radzuan said...

alahai xsempat nk join ^_^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign