Mar 16, 2013

◕‿◕✿ Kawaii: Kisah Somi Isteri makan eskrim




hai korang... ehehe.. sehat tak.. :P cci sehat jer.. rasanya dah beberapa hari x hupdated blog ni kan.. fuh..fuh.. bersawang....ehehe... nak amik vacum jap.. mau kasi sedut ini sawang.. muehehe... ok2.. terus ke cerita tentang diatas.

Kes tu berlaku pada hari ini.. gara-gara tak de idea nak hupdated terus dapat idea gara-gara makan eskrim tadi..sambil-sambil tu tgk citer hindustan ngan hubby...apa lagi terus *TING... ahaaaa... (ayat cikot.. muahaha.. :P)

Bagi cci kalau dapat makan eskrim memang sebekas laaa cci telan habis.. tambah-tambah nengok citer hindustan.. bertambah khusyuk la nengok... bila dah makan tu memang x henti-hentila jawapnya....jadi pada somi ku maafkan daku yer.. esok kita boli lain.. muahahaha.. :P peacee... jangan marah haaa... :P


P/s:- Rupa-rupanya kalau nak gabungkan jd komik leh gabungkan gambar-gambar tu dlm Photoscapes.. samada nak cara melintang, menegak atau side 2 side... ehehe..

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

25 comments:

Dae Hyun said...

comel dan kelakar ^^

Aina Sofea said...

haha . kesiannnn .. comelnya dudel tuhh ^^

Minda Menarik said...

Comelnya kak! :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

hoho.. cepat je abis kan.. sama la kalo somi xmintak awal confirm abis..

fatin amalina husna said...

alahaii..kesiannya..=P

cepat sgt scene tu bgerak kak..huhu..

munirah :) said...

lollll hahaha, kalau boleh nk gak cmtu. habis kan satu kotak aiskrim (dengan TAK sengaja)

Farah Shahirah said...

ciannya kat somi akak..haha

Mime MF said...

comel...hehe wuu mkn aiskrim...nyum2..:P

Nurul Aini said...

Hehe..comel sangat..aiskrim sedap jadi cepatlah menghabiskannya.

Nieyxzha Hassan said...

Huhu..layan ice cream sambil tengok tv..best!^^

Bui Junaidi said...

WOW..TUKAR WAJAH LAGI BLOG NI..BERTAMBAH2 CUN LA..^_^

cci said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ tau x pe.. ngee

cci said...

@fatin amalina husna muehehe...

cepat ke.. rs tu yg paling lambat.. hahah

cci said...

@munirah :) muehhe....jom mamam eskrim

cci said...

@Farah Shahirah hahah.. pdn muka dia.. :P

cci said...

@Mime MF nyum..nyumm..

cci said...

@Nurul Aini kan... masa tu masa sedar.. tambah2 nengok tv..

cci said...

@Nieyxzha Hassan mmg layan mkn eskrim sambil nengok tv

cci said...

@Bui Junaidi ehehe.. template ni lama da kak.. cuma tkr sikit2 jer..

||Sis aLeaSaRa|| said...

hye sis alahai comel je doodle tu romantic je makan ice cream.huh sbb makan ice creamlah suara dh serak mcm ella.

#mmg dr dulu lg suka gak buat animated gif guna pscape.kartun mmglah x secomel sis cci buat,tp nk gak buat sbb kdg2 bosan xda image sesuai kt google,utk mewakili entri yg letih ditaip(hah baca 6 harkat ni panjang ayat he3)...

Rien Rose said...

so suwittttt ^_^

Nor Abdullah said...

assalamua'laikum kak Cci. :) kikiki sedapnya makan eskrim hehehe :) Comelnyaa hehe MasyaAllaah tabarakallah

BiskOt said...

wah3comey betei XDD.. bergerak2 lagi. rajin.. ^e^b

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Cian + chumell

Ieyzartd Syahieyr said...

hahaa...
kelakar betul...
nice sharing....

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign