Mar 18, 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...





jom korang join.. ^_^ ehehe

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

20 comments:

Nor Aznida said...

selamat bersegmen :)

Nurul Aini said...

Selamat bersegmen kak. ^___^

Cikgu Ma said...

all the best kak ^_^

Bui Junaidi said...

RAJIN LA CCI JOIN SEGMEN..GUD LUCK YER

Farah Waheda Wahid said...

thanks dear sudi join...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

Diana Azis said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK AKAK :)

Hasri Anis said...

SAYA DATANG ZIARAH DARI SEGMEN YANG SAMA DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

Farah Shahirah said...

wah gud luck!
saya tag akak! :)

http://www.farahshahirah.com/2013/03/2-weekly-ga-by-sharina.html

Mime MF said...

selamat bersegmeng akak!! :D

Shida Radzuan said...

gudluck kak :)

Zee Suhaini said...

salam kenal & gud luck

singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..

http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

^^eKaTiKaH^^ said...

weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis suryanie said...

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis bw and follow kat cni :)

Hatimi Tahirruddin said...

singgah dari segmen yg sama...:)

fatin amalina husna said...

husna join juga segmen nih..=)

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

tersedia follow ~

Nory Zoulkefle said...

salam ..
dari segmen yang sama...done follow..
jom singgah blog sini plak

elfekluz1921@gmail.com

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana said...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign