Mar 24, 2013

Siap Print ^_^







haa... ingat tak haritu yang cci tunjuk button badges.. itu masa belum print.. yang ni da siap print ^_^
jika ada yang berminat nak beli boleh PM cci di https://www.facebook.com/CciCuteDesign

Harga Sekotak (2 Button Badges + Box) RM10 tanpa postage



entry button badges yang lalu:-
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/comel-button-badges.html


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

11 comments:

fiqah hamed said...

Alahai comelnya semua tuh..tambah-tambah lagi button tuh..^^

Aina Sofea said...

comelnya ! suka-2 . eh , gambar belum print tuh buat camne ek ?

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, semuanya comel-comel. jadi geram bile tengok. hihi

Arif Addeen said...

wowowow ! cantik kak !
good luck ye. confirm ramai yang nak beli ni :) Almaklumlah design akak semua cantik-cantik belaka :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahhh tyra punya comel.. bak seketul..hoho

Nurul Aini said...

Wah..dah ada..nanti saya nak saya PM akak..hehe..

Mr. Doctor said...

Cute habis.. Nak try join cci pnya contest la.. Nak menang benda ni..huhu

Kay Lya said...

tertunggu-tunggu bila nak sampai :-)

KD said...

soo cute :)

Ieyzartd Syahieyr said...

comeynya button..
nk jugak boleh??
hehe

Nanie said...

arghh, comelnyaaaaaa. :D

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign