Mar 29, 2013

Tamat:- 1st Give Away Love LIMITED EDITION by Cci (DITUTUP)




Dengan lafaz Bismillah tamatlah sudah 1st Give Away Love LIMITED EDITION by Cci. Cci sangat hargai dan tak sangka ramai yang join dan support GA cci sehingga 170 warga blogger yang join. Syukur Alhamdulillah terima kasih diatas sokongan kalian pada blog http://ccicutedollylicious.blogspot.com/ yang tak seberapa ini. Moga di lain kali akan mendapat sambutan lagi insha allah mungkin lebih dari ini dimana cci akan membuat Mega GIVE Away pulak untuk 2nd Give Away Love LIMITED EDITION by Cci  kan. Moga hari itu akan tiba dan hadiah yang lebih banyak insha allah. 


Dan untuk menuggu keputusan siapa yang bertuah yang akan terpilih seramai 20orang itu secara random dan kebodekkan yang terbaik akan cci umumkan pada:-


Hari:-  Rabu
Tarikh:- 3hb April, 2013
Masa:- 9.00malam



hadiah untuk Top Referral jugak akan diberikan ^_^

Klik Sini







Pesanan:-
Kepada korang yang sentiasa support dan komen di blog cci yang inginkan buah tangan dari cci maka jadilah Top Komentor di Blog cci dimana insha allah mungkin setiap bulan atau 2 bulan cci akan memberi cenderahati pada korang tanda cci menghargai setiap komen-komen korang di blog ini. Jadi jangan lepaskan peluang. Itu pun kalau berminat dengan hasil lukisan dari cci.

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

48 comments:

Nurul Atiqah said...

Tapi kan, kita duduk asrama. Macam mana ek? *ceh, macam boleh menang je.*

nabila biela said...

wah..da tamat...xsabar nk tahu pemenang..hee..owhh top komen dpt hadiah jugak ye?lukisan akak eh??nak komen selalulah...hehe

Rochelle Liong said...

Wah . x sabar nak tau pemenangnya . :D

fiqah hamed said...

Wah..memang dapat sambutan yang meriah..^^

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Akhirnyaaa tamat jugaaa tak sabarnyaa nak tauu winner , haap hrap I lah salah satu hihi :P

Shida Radzuan said...

xsabar nk tgu :)

Isteri Chen said...

haaa dah tamat *U* hope menang. nak button badgesss. CCI kasi lah kite menang *bodek* haha. :D

Anis Zainudin said...

ckp kat mr random tu bg anis menang tau..hehe..grau je kak :D

Kay Lya said...

yeay tamat sudah..gudluck utk semua!

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tak sabar tunggu siapa pemenangnye. hehe

NUR HAFIZAH said...

kena buat baik kat uncle random lah aceni . haha

Sherlyanna angiela Martin said...

wah.. tamat sudah... ^^
nanti saya singgah balik blog Cci.. terima kasih... ^^

Sherlyanna angiela Martin said...

wah.. tamat sudah... ^^
nanti saya singgah balik blog Cci.. terima kasih... ^^

dEdEQ dE wIshEs said...

ALA KAKAK .. DA TTUP ? BLOG BRU BAIK DARI MERAGAM NI :(

kira akira said...

wah berdebr nie jantung nie dri tadi dap dap dup dup nk tau pemenang hehe

Nurul Azmiera said...

Tapi kite duduk asrama T_T
Camane nih ..

uyu kawaii said...

yea dh tamat tapidebar2 jgak ni

uyu kawaii said...

hehe btw bila nk umum pemenang yew

HAJAR said...

Tammat sudah akhirnya..
Tak sabar menunggu keputusan..:)

izan mama mia said...

wah..dh tamat,..mg ada rezeki nak merasa buah tangan dari CCI..ehe

Ieyzartd Syahieyr said...

AKHIRNYA..
tamat jugak GA nie..
hehehee..
x sabar tunggu keputusan..

KD said...

semoga ade rezeki di sini... CCI yang baik hati :)

Nanie said...

Tammat sudahh. Ramai gilos yg joinn , tahniah kak Cci ! ;)

uyu kawaii said...

BTW X SBAR NK TNGGU PEMENANG DIUMUNKAN HEHE

Princess Syazliyana said...

:) dah tamat pun huhu

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hehee ;) takpe la.. tak kesah la menang ke tak. yg penting hna dah bg tnda sokongan hana pd ga cci ;)

Nisha Nisrina said...

Assalammualaikum CCI, Err.. saye dtg sini ade hajat. Hajat saye nk ber art trade doodle dgn CCI. Berharap CCI suke doodle tu >< hehehe..

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/03/art-trade-with-cci.html

Mr. Doctor said...

Aiseh.. X sempat.. Sepatutnya 170 org smua skali.. Nak button badge tu.. Product cci semua ohsem... Wuwuwu cant wait for the 2nd giveaway..

Amisya Suraya said...

Ala , 3/4 ada dkt hostel :(

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Harap2 ada rezeki utk menang.. Amiin ;')

Nazurah Zurah said...

Tak sabarnya nak tunggu Rabu ni :)
Hope bertuah :)

BiskOt said...

aaa 3 april, ingt hari ni.

bab2 camni tak sabar nk tgok walaupun xambil bahagian. haha sb seronok tengok org happy menang adiah.. ^e^b

syiela said...

alamak terlepas huhuhu

Sandra Fendra said...

can't wait ! hehe

Eyma su said...

tak sabar nak tggu..huhu..(^_^)

Dianaa said...

tak pandai bodek. harap pd random je, hehe :D

Niel said...

wahh!
dah tutup >.<
tk sbar nk thu pemenang!
Harapharap ade rezeki leh mng:)
aminn..
goodluck all .all the best <3

Afie Qaisarah said...

wahh.. menarik jsgt nih.. hihih

lina lilo said...

nak sangat menang..hadiah dah lah best..hasil tangan awak pun terbaiklah..tu yang nak menang sangat ni..hee

aanie said...

good luck semua!!!

RamRamCute said...

ramai juga yang masuk ye...tahniah semua..

Meyra John said...

Hai, #SelaluLalu
Like sini okay:

https://www.facebook.com/kozyjohn

KD said...

gudluck semue :)

Nurul Aini said...

wuuuu..dah tamat..gendang2 jantung..hehe..Semoga berjaya semua. ^__^

Asma Sah said...

Eksaited nak tunggu keputusan ^___^

azizah :) said...

wewiit malam ni pengumuman pemenang! debar pulak..hehehee

D i n said...

cci.....din nak kereta ferrari ehhh yg macam kita deal aritu hehe :3 ferrari warna biru tau cci hehe..

Minda Menarik said...

Malam ni. Berdebor pulok rase. Hmm hmm

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign