Mar 24, 2013

WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .


Daku Amat Menyintai Mu

Sangat cool banner dia.. kelakar n comel muehehe..
kali ini cci join GA PGGP dan Daku Amat.. walaupun pertama kali jumpa blog ni dari blogger cik SHIDA kita ^_^ jadi korang tunggu apa lagi.. jom la join ramai-ramai. Tak rugi pun kalau korang join bertambah lagi rakan kita dalam dunia blogger ni.. ekeke..


cci tag semua orang yang baca entry ni :)




Daku Amat Menyintai Mu



Syarat-Syarat Penyertaan :
1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang.
MAKLUMAN PENTING TAK PERLU DISERTAKAN DI DALAM ENTRY.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.

SAIZ BANNER GIVEAWAY - SILA PILIH :

BIG - 550X1082

MEDIUM - 450X885

SMALL - 350X689


SAIZ GAMBAR HADIAH - SILA PILIH :

BIG - 550X1202

MEDIUM - 450X983

SMALL - 350X765


Makluman Penting :
. BANTAL TIDAK DISERTAKAN SEBAGAI HADIAH.
. Pilihan BANNER dan GAMBAR HADIAH mestilah saiz yang SAMA.
. Nak FOLLOW blog PGGP klik SINI atau cari di sidebar - BLOG AWESOME.

6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.




New entry :- http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/kawaii-l-o-v-e.html

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

10 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...

Ayie Abas said...

salam cci :)

ayie singgah tgok entry GA cci..:)

terima kasih join GA :)

ayie tegur sikit jer...x per kan..?
entry cci..belum lengkap..sertakan sekali ke-8 syarat penyertaan dan tag 5 rakan blogger...utk x menyusahkan cci...ayie x kisah klu cci tag saja 5 rakan2 lain wlu mereka x tahu...x per.

sbg rujukan cci leh tgok entry GA shida semula..dia pun dah betulkan entry GA jadi lengkap :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck kaka

Nieyxzha Hassan said...

Gud luck cci! Thanks sudi tag..nnti join ^^

Ayie Abas said...

salam cci :)

waaahhh..mengujakan..hehe :)

lengkap dah entry cci ni..terima kasih join entry ayie ya..nantikan entry susulan para peserta GA ni ya...:)

Nurul Aini said...

Semoga berjaya kak. ^__^

Nanie said...

Samaga barjayaa kak cci . hehehe :D

Shida Radzuan said...

hehee..gudluck akak ^_^ sama2 tgu tuahnya nnt hehee :D

Diari Si Froggie said...

Hai kak cci.. aida pun join GA yang sama.. Hope kita menjadi salah seorang yang bertuah :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

husna zahidi said...

Salam Sayyidul Ayyam..=)
jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

maaf sebab amek masa nk jejak sini..
x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign