Apr 16, 2013

April Edition giveaway by dysha sahhir




  • buat entry  dengan tajuk : April Edition giveaway by dysha sahhir
  • kopi pasta banner diatas
  • follow blog dysha dan blog ixbarr
  • like 
  • klik sini dan sini dan sini
  • letak blog dysha dalam bloglist
  • letak url entry di blog dysha dan di ruangan entry ini sahaja
  • tarikh 16 april 11 pm -30 april 11 pm


pemilihan pemenang:
  • orang selalu komen diblog dysha  dan aktif di fanpage dysha.

cara nak menang:
  • bertapa di blog dysha dan komen je banyak-banyak di blog ini.
  • kalau nak seribu daya :) gud luck

pemenang 
  • 5 orang dicari


hadiah-hadiah:
top 1

  • 1 kechain sea glass tajaan ixbarr dan 1 set sticker (5 keping)


top 2
1 set sticker ( 10 keping)

top 3
1 set sticker (8 keping)

top 4
couple button badge (new design)

top 5
1 button badge ( new design)


credit to kak mia liana



jom join.. ^_^


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

12 comments:

Mira said...

pencarian sponsor. http://smileymiya.blogspot.com/2013/04/pencarian-sponsor-untuk-first-ga-mira.html

^^eKaTiKaH^^ said...

goodluck kak cc :D

Ieyzartd Syahieyr said...

good luck..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

thanks for join gud luck

Syafiq Muhammad said...

jalan-II guling-II lompat-II dalam blog ni , nanti follow balik ok http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/

fiqah hamed said...

good luck sis Cci..>.<

Nanie said...

huyooo , goodluck kak cci.

teha marshellow yui said...

good luck dear..

Nurul Aini said...

Saya pun dah join..Semoga berjaya ye kak. ^__^

KD said...

gudluck... saya pun join :)

Shida Radzuan said...

gudluck kak..nk join lah :)

Lynn Munir said...

Gud luck, akak pun baru nak submit today.

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign